• Newbie
Yarukima White plutajuće police Zidni set od 3, Skladištenje drva za zid, uštedu prostora za uštedu prostora za kupaonicu spavaću sobu za skladišni nosač s nevidljivim nosačima.

Yarukima White plutajuće police Zidni set od 3, Skladištenje drva za zid, uštedu prostora za uštedu prostora za kupaonicu spavaću

KM 21.85
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Bezbroj namjene : Ova zidna polica pogodna je za bilo koju sobu. Odličan je kao kuhinjska polica za vaš kuhinjski dodaci, začini, ulje i više i kupaonicu za vaše kupaonice i kupaonice. Pogodno za mnoge prilike : Ovaj svestrani set može se ugraditi gotovo bilo gdje! Ispunite prazan zidni prostor iznad stola, kamina, ulaska, ispraznosti, između prozora i toliko više!. Oslobodite prostor : Smanjite neredu i označite dekor u malom ili velikom području, dajte iluziju većeg prostora u vašem studijskom stanu, spavaonici ili malim dnevnim kvartalom. Instalacija bez gnjavaže : Dođite sa montažnim hardverom, možete postaviti plodnu polica na zidu ispod 10 minuta! No-Prikaži zagrade poboljšavaju minimalističku estetiku, dok lako slijediti upute osiguravaju proces frustracije.Size : 15,7 * 5,9 * 0,6. Lijepe umjetničke police : Ove viseće zidne police nisu samo za ukrašavanje da popune bilo koji prazan zidni prostor, ali mogu se koristiti i kao slični okviri za penjanje mačaka za vašu ljupku mačku za kućne ljubimce, tako da mogu biti odličan izbor za vašu porodicu ili prijatelje. Bezbroj namjene : Ova zidna polica pogodna je za bilo koju sobu. Odličan je kao kuhinjska polica za vaš kuhinjski dodaci, začini, ulje i više i kupaonicu za vaše kupaonice i kupaonice. Pogodno za mnoge prilike : Ovaj svestrani set može se ugraditi gotovo bilo gdje! Ispunite prazan zidni prostor iznad stola, kamina, ulaska, ispraznosti, između prozora i toliko više!. Oslobodite prostor : Smanjite neredu i označite dekor u malom ili velikom području, dajte iluziju većeg prostora u vašem studijskom stanu, spavaonici ili malim dnevnim kvartalom. Instalacija bez gnjavaže : Dođite sa montažnim hardverom, možete postaviti plodnu polica na zidu ispod 10 minuta! No-Prikaži zagrade poboljšavaju minimalističku estetiku, dok lako slijediti upute osiguravaju proces frustracije.Size : 15,7 * 5,9 * 0,6. Lijepe umjetničke police : Ove viseće zidne police nisu samo za ukrašavanje da popune bilo koji prazan zidni prostor, ali mogu se koristiti i kao slični okviri za penjanje mačaka za vašu ljupku mačku za kućne ljubimce, tako da mogu biti odličan izbor za vašu porodicu ili prijatelje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji