• Newbie
Plutajuće police sa skrivenim nosačem, zidnom policama sa bijelim dekorom, moderni nameštaj od prirodnog drveta, geometrijske drvene police za knjige za čarnju spavaća soba)

Plutajuće police sa skrivenim nosačem, zidnom policama sa bijelim dekorom, moderni nameštaj od prirodnog drveta, geometrijske drvene

KM 2.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

? ️ Plutajuće zidne police su lako postavljanje. Zidni dekor sadrži skriveni SHelfe montirani sistem. ? Dizalozicije polica : 37.6x 6,5x 3,7 inča. Može se držati do 9kg. ? Polica od prirodnog drveta, fibice i boje nijanse mogu se malo razlikovati od slike. ? Polica će biti otpremljena sa Fed Ex Express pošiljkom i bit će isporučena za 5 dana besplatno. ? ️ Plutajuće zidne police su lako postavljanje. Zidni dekor sadrži skriveni SHelfe montirani sistem. ? Dizalozicije polica : 37.6x 6,5x 3,7 inča. Može se držati do 9kg. ? Polica od prirodnog drveta, fibice i boje nijanse mogu se malo razlikovati od slike. ? Polica će biti otpremljena sa Fed Ex Express pošiljkom i bit će isporučena za 5 dana besplatno. Ova prekrasna polica napravljena je od 4 različite šume. Svaka polica ima svoj šarm. Polica sa wengeom je tamnija i izgleda prekrasno u unutrašnjosti. Nadopunit će svaki interijer. Ova prekrasna polica napravljena je od 4 različite šume. Svaka polica ima svoj šarm. Višnja polica je tamnija i izgleda prekrasno u unutrašnjosti. Nadopunit će svaki interijer. Ova prekrasna polica napravljena je od 4 različite šume. Svaka polica ima svoj šarm. Polica oraha je tamnija i izgleda prekrasno u unutrašnjosti. Nadopunit će svaki interijer. Ova prekrasna polica napravljena je od 4 različite šume. Svaka polica ima svoj šarm. Polica sa wengeom je tamnija i izgleda prekrasno u unutrašnjosti. Nadopunit će svaki interijer.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji