• Newbie
7 x 9 akademska 12-mjesečna planer spirala - astrološki poklopac + colorblends tema. Stranice za raspored klase, projekte i ispiti. 80 lb. debeli papir - Erin CILDREN

7 x 9 akademska 12-mjesečna planer spirala - astrološki poklopac + colorblends tema. Stranice za raspored klase, projekte i ispiti.

KM 21.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Motivacija Infuzirana dizajna : Naš akademski plan infuzira motivaciju u vaše planiranje. Napravljeno u SAD-u : Dizajniran sa proverenim rasporedom i rukom zamomljenim u SAD-u sa debelim papirom za težinu od 80 lb. Najbolje od naših popularnih školskih programa sada sa jedinstvenim temom dizajna zvijezda ratovanja koji se protežu na poklopcima, stranicama unutarnjih stranica, pa čak i uključenih naljepnica! (Pribor se prodaje zasebno. Ova knjiga uključuje i praćenje projekata i ispita, datirane mjesečne kalendare, tjedno širenje i još mnogo toga! Ovaj planer čak uključuje funkcionalne listove naljepnica tako da možete ukrasiti i ukrasiti vaš planer!. Napravljeno u SAD-u : Dizajniran sa proverenim rasporedom i rukom zamomljenim u SAD-u sa debelim papirom za težinu od 80 lb. Sa prostorom za semestralno planiranje, godišnji ciljevi, sedmični zadaci i toliko više. Ova knjiga uključuje i praćenje projekata i ispita, datirane mjesečne kalendare, tjedno širenje i još mnogo toga! Ovaj planer čak uključuje funkcionalne listove naljepnica tako da možete ukrasiti i ukrasiti vaš planer!. Jednostavna organizacija : Ovaj akademski planer od 12 mjeseci jul-juni odlikuje mjesečne bilješke, produktivnost i raspored klase. (odupire vam krvarenje tintom), ovaj planer je uistinu da traje i dodaju više organizacije svakom školskom danu. Pogledajte sami zašto preko 91% studenata koji koriste akademsko izveštaj planera, pomaže im da upravljaju vremenom i radnom opterećenjem, razviju dobre navike i smanjuju stres. (odupire vam krvarenje tintom), ovaj planer je uistinu da traje i dodaju više organizacije svakom školskom danu. Sa prostorom za semestralno planiranje, godišnji ciljevi, sedmični zadaci i toliko više. Više od planera : Ovaj vrhunski akademski planer sadrži projektni i ispitni praćenja, funkcionalne naljepnice za školu, dnevnik rasporeda klase i mnogo više. Postignite svoje akademske ciljeve : Ovaj planer preferiranog učenika dizajniran je da vam pomogne u organizaciji, smanjenju stresa i dostići svoje ciljeve. Osjećati se motivirano i nadahnuto dok organizirate svoj školski raspored. CACCALL COLLEG PLANNER, DOMAĆINSKI PLANNER, KALENDAR I NOTEBOOK U JEDNU!. Jednostavna organizacija : Ovaj akademski planer od 12 mjeseci jul-juni odlikuje mjesečne bilješke, produktivnost i raspored klase. Sa mesečnim citatima.Postignite svoje akademske ciljeve : Ovaj planer preferiranog učenika dizajniran je da vam pomogne u organizaciji, smanjenju stresa i dostići svoje ciljeve. Popnite ga u torbu ili ruksak i ostanite organizirani u pokretu!. Sa mesečnim citatima. Motivacija Infuzirana dizajna : Naš akademski plan infuzira motivaciju u vaše planiranje. Zamorani rukom u SAD-u s gustim papirom, izdržljivim spiralom i čvrstim poklopcima (koji su zamjenjivi i mokri obrišite), ovaj studentski planer uistinu je uistinu da traju cijelu školsku godinu i svakodnevno unesete više školske godine i u ulijeva više radosti i inspiracije u svaki dan.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji