• Newbie
Lusina Kratke Bob Perike Sa Šiškama Perika Od Ljudske Kose Za Crne Žene Brazilske Bez Čipke Prednje Perike Mašina Je Napravila Bob Perike 150% Gustoće 10 Inča.

Lusina Kratke Bob Perike Sa Šiškama Perika Od Ljudske Kose Za Crne Žene Brazilske Bez Čipke Prednje Perike Mašina Je Napravila Bob

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

1.Lusina hair je profesionalna kompanija za ljudsku kosu. Ima svoju profesionalnu fabriku, strogo kontroliše kvalitet proizvoda i ima kvalifikovane zaposlene. 2.Sva kosa je 100% ljudska kosa, bez mešane sintetičke i životinjske dlake ,što je veoma pogodno za dugotrajnu upotrebu. 3.Lusina kosa uvijek teži boljoj kvaliteti kose, istovremeno stavljajući kupca na prvo mjesto. P1 : da li je to 100% ljudska kosa?. A1 : da, testiranje spaljivanjem-ljudska kosa će pokazati bijeli dim dok gori i pretvorit će se u pepeo; Sintetička kosa će pokazati crni dim i bit će ljepljiva Lopta nakon spaljivanja. P2 : Dužina Kose?. A2 : način na koji mjerimo kosu je da je rastegnemo, a zatim mjerimo od vrha do kraja, umjesto da je mjerimo direktno. P3 : Miris Kose?. A3 : naša kosa je 100% bez hemikalija,ali možda ima miris lokalnog šampona, u svakom slučaju će podići miris vašeg šampona i regeneratora ubrzo nakon zajedničkog pranja. P4 : kako izbjeći zapetljavanje/linjanje?. A4 : obično se zapetlja zbog nakupljanja prljavštine, slane vode, hlora ili suhoće. Redovno pranje kose češljem za zube visokokvalitetnim šamponom i balzamom, te svakodnevno češljanje kose. Molimo vas da se uvijek posavjetujete sa svojim stilistom prije nego isprobate bilo kakve tehnike oblikovanja za koje niste sigurni. Q5. Koliko će trajati?. A5 : zavisi od vašeg održavanja (uglavnom 8-12 mjeseci). Tretirajte to kao svoju kosu savjetima za njegu kose i redovno pranje regeneratorom obično može učiniti kosu dužom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji