• Newbie
Profesionalni aparat za paru za lice, Kingsteam 2 u 1 aparat za paru za lice sa 3x lampom za uvećanje i stabilnijim dizajnom baze za kotrljanje točkova za saunu za lice i ličnu njegu kod kuće ili salona.

Profesionalni aparat za paru za lice, Kingsteam 2 u 1 aparat za paru za lice sa 3x lampom za uvećanje i stabilnijim dizajnom baze

KM 65.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

So traje duže od jeftinih akrilnih/plastičnih sočiva. Profesionalna lampa za uvećanje dizajnirana je da olakša vaš fokus izbliza, visokokvalitetna i svijetla lupa pomažu vam da jasnije vidite detalje, LED lampa sa mogućnošću zatamnjivanja omogućava vam da radite na svom udobnom svjetlu.Obećavamo da ćemo riješiti vaš problem i ispuniti naše obaveze. Profesionalna lampa za uvećanje dizajnirana je da olakša vaš fokus izbliza, visokokvalitetna i svijetla lupa pomažu vam da jasnije vidite detalje, LED lampa sa mogućnošću zatamnjivanja omogućava vam da radite na svom udobnom svjetlu.So traje duže od jeftinih akrilnih/plastičnih sočiva. Dioptrijsko staklo znači da se sočivo ne savija sa vremenom ili toplotom, a takođe se i grebe resistant.So traje duže od jeftinih akrilnih/plastičnih sočiva.Profesionalni aparat za paru za lice pogodan je za većinu tipova kože i veoma je pogodan za salone, Banje. Profesionalna lampa za uvećanje dizajnirana je da olakša vaš fokus izbliza, visokokvalitetna i svijetla lupa pomažu vam da jasnije vidite detalje, LED lampa sa mogućnošću zatamnjivanja omogućava vam da radite na svom udobnom svjetlu.Profesionalna lampa za uvećanje dizajnirana je da olakša vaš fokus izbliza, visokokvalitetna i svijetla lupa pomažu vam da jasnije vidite detalje, LED lampa sa mogućnošću zatamnjivanja omogućava vam da radite na svom udobnom svjetlu. Dioptrijsko staklo znači da se sočivo ne savija sa vremenom ili toplotom, a takođe se i grebe resistant.A nova baza je stabilnija i ljepša. [Jača para i trajnija] : čaša velikog kapaciteta održaće da radi duže, a stemaer je jači od ostalih. Visokokvalitetna okretna ruka od gooseneck metala i podesiva mašina čine lupu i paru boljim u upotrebi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji