• Newbie
Xyyssm, podizirajuće rimske zavjese balkon prozor zavjesa Valance Drapeni paneli za drapera Kuhinja spavaća soba dnevni boravak kupaonica voile hlad ukrasni voile čiste zavjese tkanina? Siva?

Xyyssm, podizirajuće rimske zavjese balkon prozor zavjesa Valance Drapeni paneli za drapera Kuhinja spavaća soba dnevni boravak kupaonica

KM 20.70
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Čista materijal lagano filtrira, lagana i prozračna, mekana tkanina će omogućiti filtriranoj sunčevoj svjetlosti da uljepša svaki prozor u vašem domu. Dakle, ekran prozora može biti elegantna gesta privatnosti i stvoriti opuštenu i romantičnu atmosferu. Čista materijal lagano filtrira, lagana i prozračna, mekana tkanina će omogućiti filtriranoj sunčevoj svjetlosti da uljepša svaki prozor u vašem domu. Ova zavjesa savršeno funkcionira sama kao lagana čista ili je sjajna kao zavjesa za polaganje za ažurirani izgled. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s vjengom metodom, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku, a upute ćemo također priložiti u paketu. Elegantni izgled - Polusperna ploča izrađena je od 100% poliestera. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s vjengom metodom, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku, a upute ćemo također priložiti u paketu. Čak i ako se gaza pojavi sama da ukrašava sobu, može donijeti poseban sjaj, a s drugim prekrasnim ukrasnim elementima, cijeli prostor može biti omekšan. Idealno za male prozore u kuhinji, kupaonici, blagovaonici i spavaćoj sobi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji