• Newbie
IRDFWH 19 PCS četkice za farbanje za akril za slikanje četkica za farbanje umjetnika Detaljne četkice za boju za akvarelsko slikanje

IRDFWH 19 PCS četkice za farbanje za akril za slikanje četkica za farbanje umjetnika Detaljne četkice za boju za akvarelsko slikanje

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Koristite prste da biste preobližili najlon l i pustite da se osuši prije skladištenja. Čekinje četkice su dovoljno meke, pogodne za dječju nježnu kožu, izdržljive i mogu se obojiti na stijene, modele, keramiku, kožu itd. Ove najlonske čekinje su meke, guste i čiste, a oni se savršeno odskakuju svaki put kad operete zube. Vrlo je pogodan za, biljke, portreti, lutke i digitalne slike kao i ljudske, nokti i lice. Čekinje četkice su dovoljno meke, pogodne za dječju nježnu kožu, izdržljive i mogu se obojiti na stijene, modele, modele, Keramika, koža itd. Ova izvrsna set četkica može se koristiti u svim medijima, uključujući akril, akvarel, caklinu, ulje slikarstvo i boju ulja. Koristite prste da biste preobližili najlon i pustite je da se osuši prije skladištenja.

U svojstva

Material:
Nylon+wood+metal+sponge
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Artist Paint Brushes Set for Acrylic Oil Watercolor Gouache Paint Art Face Body Professional Miniature Painting Brushes :

Proizvodi u kategoriji