• Newbie
Nagrade Akademije Portretna kolekcija 69 Lithografije akademija dodjeljivanjem pobjedničkih aktera prije 1962. Špečaće ugljena Nicholas Volpe Pristine Vrlo dobro stanje Nevjerojatno !!

Nagrade Akademije Portretna kolekcija 69 Lithografije akademija dodjeljivanjem pobjedničkih aktera prije 1962. Špečaće ugljena Nicholas

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

8x10 inča. Autentičan, vintage trakav filmski plakat. Movieart Austin neće prodati reprodukcije. Dobitnik akademije pobednički glumci portfelj (1961) litografiranih skica za ugljen. Ovaj je artikal portfelj portreta nagrađivanih aktera Akademije i glumica. Ovi portreti su doneseni u ugljenom i litografiju. Portfelj je objavljen 1961. godine, tako da, naravno, oni ne uključuju u glumcima nakon 1961. godine. Ali sličnonosti su izvanredne. To su prvobitno dostupne za kazališne zaštitnike za koji su ih željeli kupiti ili u kazalištima ili naređuju poštu. Stekao smo set ovih portreta. Stanje je vrlo dobro. Imajte na umu da ovo nisu NSS filmski materijali. Komercijalno su bili pripremljeni za širu javnost da kupi u kazališnim lobijima. Uključeno u portfelj je obrazac za narudžbu i koverta u kojoj je neko mogao naručiti naredne portrete pobjednika nakon 1961. Koliko dugo su to nastavile ne znamo. Ali oni pružaju lijepe skice ugljena klasičnih holivudskih aktera u nagrađivanim ulogama Akademije. Imamo samo jedan set ovih. Mislimo da su divni. Garantujemo da su ti datum iz 1961. godine. Oni su vintage artikal, a ne nešto nedavno ispisano. Movieart Originalni filmski posteri u Austinu, Teksas prodaje samo vintage filmsku memorabiliju.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji