• Newbie
Anorge ovratnik za pse sa ultra mekom neoprenom podstavljenom i vremenskim otporom na najlonu, 3M reflektirajući striptiz zadržite malog srednjeg velikog psa noću.

Anorge ovratnik za pse sa ultra mekom neoprenom podstavljenom i vremenskim otporom na najlonu, 3M reflektirajući striptiz zadržite

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

? Snažan i izdržljiv - ultra-teški ovratnik za pse vrši se najlonskim materijalom koji je posebno izabran za njenu žilavost i izdržljivost. Garantovano je izdržati vanjske elemente i oduprijetit će se silama najupegetskijim, moćnim i razigranim pasama. ? Teška dužnost i lagana - izgrađena za sve uzgajalice Comfort ovratnik namerno održava lagani dizajn, ali izgrađen je posebno sa teškim hardverom koji je težak da se otpor prisilnim psima. ? Sigurnost - reflektirajuća šivanja čine sigurnu i vidite se na ranoj jutarnjim i večernjim šetnjama, trčanja, trčanja ili planinare sa psom. Ogrlice imaju reflektirajuće šivanje koje odražavaju svjetlost i omogućava vašem štene da se lakše viđa. ? Udobno - Neoprenske podloge daju psu da udobnost svoje zaslužuje. Svaki je ovratnik obložen mekim neoprenskim podlogama koji će zaštititi vrat vašeg psa iz iritacije kada je aktivan. Ne brinite o mirisu ili svom psu koji se igraju u vodi. Naš neoprenski se lako suši i otporan je miris. ? Garancija proizvoda ANORGE PET - 60 dana Nema pitanja Potražite novac natrag. 365 dana garancija kvaliteta i životnog vremena Prijateljska služba za korisnike. ? Snažan i izdržljiv - ultra-teški ovratnik za pse vrši se najlonskim materijalom koji je posebno izabran za njenu žilavost i izdržljivost. Garantovano je izdržati vanjske elemente i oduprijetit će se silama najupegetskijim, moćnim i razigranim pasama. ? Teška dužnost i lagana - izgrađena za sve uzgajalice Comfort ovratnik namerno održava lagani dizajn, ali izgrađen je posebno sa teškim hardverom koji je težak da se otpor prisilnim psima. ? Sigurnost - reflektirajuća šivanja čine sigurnu i vidite se na ranoj jutarnjim i večernjim šetnjama, trčanja, trčanja ili planinare sa psom. Ogrlice imaju reflektirajuće šivanje koje odražavaju svjetlost i omogućava vašem štene da se lakše viđa. ? Udobno - Neoprenske podloge daju psu da udobnost svoje zaslužuje. Svaki je ovratnik obložen mekim neoprenskim podlogama koji će zaštititi vrat vašeg psa iz iritacije kada je aktivan. Ne brinite o mirisu ili svom psu koji se igraju u vodi. Naš neoprenski se lako suši i otporan je miris. ? Garancija proizvoda ANORGE PET - 60 dana Nema pitanja Potražite novac natrag. 365 dana garancija kvaliteta i životnog vremena Prijateljska služba za korisnike. Ovaj ovratnik je izrađen metalnom hardverom i najlonom od reflektirajućeg uboda, ergonomsko dizajniran neoprenski penasto podstavljeni smanjuju naprezanje na vratu i ostaju dovoljno fleksibilni da bi se omogućilo slobodno kretanje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji