• Newbie
Garderobni nosač za jaki ortak od nehrđajućeg čelika utičnica prirubnica za prirubnicu nosač za šipke, 1-1 / 3 Prečnik, u obliku slova U Easy Instalacija Brzo uklanjanje 200kg-2pcs.

Garderobni nosač za jaki ortak od nehrđajućeg čelika utičnica prirubnica za prirubnicu nosač za šipke, 1-1 / 3 Prečnik, u obliku slova

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Robusna gradnja : izgrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, debelog i otporne na hrđu, čineći ga izdržljivim za upotrebu. Paket dolazi s 2 utičnice otvorene usne, 6 montažnih vijaka, 6 šupljih zidnih sidra i 2 podesivih vijaka, tako da se utičnice čvrsto drže na zid ili površinu drveta. Izdržljiva snaga : Svaki nosač u obliku slova U ima do 100kg. Set dva zagrada nudi ukupnu težinu kapaciteta do 200 kg. Promjer prometera dizajniranog za upotrebu sa ormarima do 34 mm (1-1 / 3 "). Svaki nosač ima 3 rupe fiksni dizajn, čineći ga stabilnijim i čvrstim. Srebrnim su ravnomjerno koordinira s drugim dodacima i zbirkom. U u obliku utičnica imaju rupe za podešavanje vijaka kako bi se spriječilo da se rotiraju. Jednostavna instalacija : Montažni hardver je uključen. Svaki set dolazi kao "U" oblikovan par, koji omogućava jednostavnu instalaciju ili brzo uklanjanje zagarantovane : Ako, iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni držačem štapa, jednostavno nas obavijestite i vratit ćemo se svakom peni. Nema pitanja. Naša služba za korisnike uvijek će biti tu da odgovori na bilo kakva pitanja koja biste mogli odgovoriti na bilo kakva pitanja. Ako imate je kupio hromirani ormar i traže krajnje nosače, došli ste na pravo mjesto! Izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg metala, ove krajnje prirubnice će se godinama izgledati odlično. Svi se postavljaju kao pariv pari. Sve Od 2 su "U" u obliku utičnice, što omogućava jednostavnu instalaciju ili brzo uklanjanje štapa treba li se pojaviti potreba. Značajke : Visokokvalitetni materijali : karakteristika osiguranja kvaliteta : praktični dizajn i jednostavnost ugradnje; Čvrsto i izdržljivo dostupno : utakmice s odjećom za viseću cijev do 34 mm (1-1 / 3 ") u promjeru. Primijenjeno ne samo u kupaonici, već i u garderobi, balkonu i prodavnici odjeće za spremanje ili prikaz odjeće. Jednostavno Instalacija : samo rupe za bušenje, stavite u suhe zidne sidre, a zatim pričvrstite nosače u sidre; nosač ima vijak sa strane da se zategne u štap tako da se štap ne klizi okolo. Specifikacija : materijal : Debljina od nehrđajućeg čelika : 5mm (0,2 ") Primenljiva veličina ormara : do 34 mm (1-1 / 3") u promjeru paketa uključuje : 2 otvorene utičnice 6 montažnih vijaka 6 šupljih zidnih sidra 2 Podesivi vijci.

U svojstva

  :

Proizvodi u kategoriji