• Newbie
Veliki organizator pilula 7 dana, Remitise prijenosni dnevni slučajevi pilula Organizator lijekova, sedmična kutija za pilule za pilule / Vitamin / riblje ulje / suplementi i lijekovi (Rainbow)

Veliki organizator pilula 7 dana, Remitise prijenosni dnevni slučajevi pilula Organizator lijekova, sedmična kutija za pilule za pilule

KM 3.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Delikatan izgled, prelepa boja, neukusna. Podsjetimo vas da uzimate prave lijekove i pravu dozu u pravo vrijeme, svaki dan. Spriječite vas da uzimate pogrešne lijekove ili preskočite doze. Ne samo da će dosljednije uzimanje lijeka učiniti da se pacijent osjeća bolje, već će i njegovatelj imati mir!. Osobe sa gubitkom pamćenja. Stariji ljudi. Deca moraju da uzimaju vitamine. Kada ste pod više lijekova. Da bi se osiguralo da je pacijent uzimao ili ne uzimao lijekove. Operite prije prve upotrebe. Nakon prve upotrebe operite blagom vodom sa sapunom. Osušite prije skladištenja. Kao i kod svih uređaja za skladištenje lijekova, čuvajte ih van domašaja djece i kućnih ljubimaca. ✔️Dizajn u obliku srca : Remetise sedmični organizator pilula ima kreativan izgled što ga čini većim kapacitetom, lakim za nošenje, može držati 6 velikih ribljih ulja ili 8 velikih vitamina u svakom odjeljku. ✔️1 put dnevno - svaka velika posuda za pilule je štampana sa ikonama datuma nedelje i brojeva kako bi se izbeglo mešanje. Možete pogodnost plan 7 dan lijekova. ✔️Pogodno jednostavno za upotrebu-dizajniran je za pokrivanje je transparentno, bit ćete vrlo jasni da vidite da li nema lijeka na vrijeme svaki dan. Svaki odeljak se otvara i zatvara zasebno, što olakšava vađenje samo neophodnih pilula. ✔️Vrhunski materijal - dnevne kutije za pilule izrađene su od PP plastike za hranu, bez BPA i bezbedne za medicinsku upotrebu. ✔️Doživotno štampanje-usvaja vrhunsku tehnologiju štampanja svile,osigurajte da naljepnice mogu trajati dugo.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji