• Newbie
Jiafujin Mini desktop crteća kutija 9 rešetka plastični stol organizator uredski materijal i nakit kutija za odlaganje za ured, školu, kozmetiku, nakit, klip za kosu, male dijelove itd.

Jiafujin Mini desktop crteća kutija 9 rešetka plastični stol organizator uredski materijal i nakit kutija za odlaganje za ured, školu,

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo obratite pažnju na veličinu prije kupovine - (l * w * h) : 7.09 * 3,94 * 4,7 inča / 18 * 10 * 12cm, ladica je 8,5 * 5,2 * 3,2cm. Višenamjenska pohrana - Ovo je takođe odličan slučaj za pohranu za djevojčice za pohranu svih malih predmeta kao što su nakit, kozmetika, minđuše, kopče za kosu i ostale male predmete. Clear Dizajn - 9 odvojivih ladica koje se mogu otvoriti samostalno kako bi vam omogućili da vidite šta je unutar intuitivnije, brzo i lako pronađite ono što vam treba. Zidni nosač - na leđima nalaze se 2 rupe za ugradnju na zid, tako da možete složiti kutiju za odlaganje na stol ili montirati na zid. Dizajn uštede prostora. Plastika - ladice kućišta izrađene su od kristalne čiste plastike, čineći ga lijepim i izdržljivim. Može savršeno pohraniti i prikazati stvari koje se svakodnevno koriste. Molimo obratite pažnju na veličinu prije kupovine - (l * w * h) : 7.09 * 3,94 * 4,7 inča / 18 * 10 * 12cm, ladica je 8,5 * 5,2 * 3,2cm. Višenamjenska pohrana - Ovo je takođe odličan slučaj za pohranu za djevojčice za pohranu svih malih predmeta kao što su nakit, kozmetika, minđuše, kopče za kosu i ostale male predmete. Clear Dizajn - 9 odvojivih ladica koje se mogu otvoriti samostalno kako bi vam omogućili da vidite šta je unutar intuitivnije, brzo i lako pronađite ono što vam treba. Zidni nosač - na leđima nalaze se 2 rupe za ugradnju na zid, tako da možete složiti kutiju za odlaganje na stol ili montirati na zid. Dizajn uštede prostora. Plastika - ladice kućišta izrađene su od kristalne čiste plastike, čineći ga lijepim i izdržljivim. Može savršeno pohraniti i prikazati stvari koje se svakodnevno koriste. Ladice u kutiji izrađene su od kristalno čistog plastičnog materijala koji su i lijepi i izdržljivi. Savršen je za pohranu i prikazivanje stvari koje se svakodnevno koriste.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji