• Newbie
Pro kapacitivni otporni štal univerzalni 2 u 1 kompatibilan sa vašim Xiaomi Poco M3 visokom osjetljivošću i preciznošću pune veličine 3 pakovanja!

Pro kapacitivni otporni štal univerzalni 2 u 1 kompatibilan sa vašim Xiaomi Poco M3 visokom osjetljivošću i preciznošću pune veličine

KM 15.05
Dostupnost
Proizvod je dostupan

⚡ 【Prijenosna, lagana i korisnička korištenje za sastanke, ured, dom / kuhinja, škola. ● Nije potrebno punjač ili baterije. Lako za nošenje. Trebate pisati / crtati / skicirati rukavice ili duge nokte? Nema problema. ⚡ 【Savršeno kao pokloni】 Stylus paket od 3 boje (crna) po nenadmašnoj cijeni čini savršen poklon. ⚡ 【otporan (tlak)】 Tlak pritisak, šiljiv / fini kraj zahtijeva ekran koji nije dodirnut, ovo je najmanje zajednički tip i više za visoke krajnje uređaje. ● Savršen za sve od djece do starijih osoba. Pruža mnogo bolju fleksibilnost i tačnost kompatibilna sa vašim kompatibilnim sa vašim pisanjem i crtanjem.⚡ 【Dobar kvalitet, osjetljivost i preciznost】 Izrađen je od čvrstog Aero dinamike, aluminija aviona zadržava ovu laganu težinu. ⚡ 【otporan (tlak)】 Tlak pritisak, šiljiv / fini kraj zahtijeva ekran koji nije dodirnut, ovo je najmanje zajednički tip i više za visoke krajnje uređaje. ⚡ 【Prijenosna, lagana i korisnička korištenje za sastanke, ured, dom / kuhinja, škola. ⚡ 【Dobar kvalitet, osjetljivost i preciznost】 Izrađen je od čvrstog Aero dinamike, aluminija aviona zadržava ovu laganu težinu. Pomaže u izbjegavanju ogrebotina, izbočina, masti i otisaka prstiju na vašem ekranu osjetljivog na dodir. Okrugli kraj našeg Stylus nudi bolju fleksibilnost i tačnost pisanja, crtanja, uzimajući bilješke, skiciranje, igranje itd. Okrugli kraj našeg Stylus nudi bolju fleksibilnost i tačnost pisanja, crtanja, uzimajući bilješke, skiciranje, igranje itd. ● Ergonomski dizajn neklizajućeg i udobnog prianjanja za sve vaše koristi. Brzo i jednostavno kompatibilno sa vašim kompatibilnim sa vašim nožnim kućištem ili džep nosite ga okolo. ● Visoka preciznost i osjetljiv stylus savršen je za pisanje, crtanje, uzimanje bilješki, crtežu, navigaciju, igranje igara i drugih oblika kreativnog izraza. Pomaže u izbjegavanju ogrebotina, izbočina, masti i otisaka prstiju na vašem ekranu osjetljivog na dodir. Koristite za tačnost i lakoću. ⚡ 【Savršeno kao pokloni】 Stylus paket od 3 boje (crna) po nenadmašnoj cijeni čini savršen poklon. Glatko iskustvo pisanja pomaže vam da se fokusirate na svoj rad. Svuda svuda s lakoćom. Iz linija i slova do sjenčanja i suptilnih detalja, savjeti odgovaraju na odgovarajući način. ● Pomaže vam da zaštitite svoje ekrane od ogrebotina, udaraca, maziva i otisaka prstiju. Profesionalni zahvat nudi udobno iskustvo hvatanja. Koristite za tačnost i lakoću. Koristite ih u bilo kojoj klimi glatko. Pruža mnogo bolju fleksibilnost i tačnost kompatibilna sa vašim kompatibilnim sa vašim pisanjem i crtanjem. Kapacitivni omot Gumeni kružni savjet - za kapacitivne ekrane poput pametnih telefona / tableta / i Pad / i Pad Pro / i Phone, Samsung Galaxy, itd.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji