• Newbie
DIY 5D Dijamantno slikanje šarene mačke, mjesec, umjetničke slike pune bušilice Dijamantno slikanje po broju Kompleti, poklon za odrasle djece, dječja soba Početna Zidni dekor.

DIY 5D Dijamantno slikanje šarene mačke, mjesec, umjetničke slike pune bušilice Dijamantno slikanje po broju Kompleti, poklon za odrasle

KM 5.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

i i to je savršen dar za rođendan i Festivali. 【Super sjajni dijamanti】 : okrugla dijamantna slika čini dijamantski obradu slikarstva lakše i manje frustrirano. Specifikacija : Pokrivenost : Površina pune bušenja : 11. Površina dijamanta ima 17 kvadratnih dijelova koji izgledaju sjajno i nikada neće izblijediti, cijela slika se osjeća trodimenzionalnijim i živopisnim. To je samo valjana platna. Možete osjetiti osjećaj postignuća, regulirajte svoje emocije, povećajte samopouzdanje i perzijnerfizicija umjetnička dijamantna slika može se koristiti i kao sredstvo za dekompresiju. 【Popularni proizvodi】 : najpopularniji DIY ukras, šareni i trodimenzionalni, lakši i ljepši od uboda. Ne izlažite previše nedovršenog područja platna u slučaju smanjenja viskoznosti. Proces proizvodnje je jednostavan da možete potrošiti manje vremena za dovršetak, lako je realizirati klasična umjetnička djela. 【Obrazovna priroda DIY】 : Završavanje diy dijamantske boje je proces stalno prilagođavanja sebe i dijeliti sretno vrijeme sa porodicom ili prijateljima. Provjerite dijamantsku boju i broj sortiranja broja kako biste olakšali proizvodnju. Dijamantni komplet za slikanje su novi popularni proizvodi, lakši je i ljepši od uboda. Proizvod nije uključen okvir. Uokvirite ga naočarima ili drvenim i objesite u vašem domu kao za ukrašavanje ukrasa. Otvorite dijamantsku kutiju za slikanje, provjerite odgovarajući dijamantskih alata za slikanje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji