• Newbie
Sphynx Cats Shirt Cat Turtleneck pamučni džemper pulover Kitten majice sa rukavima Cat pidžama kombinezon za Sphynx Cornish Rex, Devon Rex, Peterbald, ljubičasta)

Sphynx Cats Shirt Cat Turtleneck pamučni džemper pulover Kitten majice sa rukavima Cat pidžama kombinezon za Sphynx Cornish Rex, Devon

KM 7.75
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Veličina XL za 10-13 lbs. Sada Vaši ljubimci više neće biti alergični. Izrada je kao košulja napravljena za ljude. Kitipcoo je napravio majice za kućne ljubimce posebno za bez dlake, koje su napravljene od mekanog i antialergijskog pamuka. 【Easy Wash & Perfect Fit Cat Body】ove osnovne košulje za mačke su ručno izrađene i dobro prošivene. * Prije kupovine pogledajte tabelu veličina * informacije o veličini : S : referentna težina 3.L : referentna težina 7,7-9,9 lbs. 【Mjere】pažnja : svi ovi prijedlozi veličine su samo za mačke bez dlake.XL : referentna težina 10-13 lbs. Više informacija o veličini pogledajte donju tabelu veličina. Labav struk učinio je trčanje i skakanje lakšim i udobnijim. Veličina L za 7,7-9,9 lbs. Jednostavne, ali dobro osmišljene u skladu sa linijama tijela mačaka, tako da savršeno odgovaraju njihovom tijelu.Svako mjerenje obavljajte malo labavo, tako da vaša mačka ima mjesta za kretanje i disanje, ali ne previše labavo. Zašto mačka bez dlake mora da nosi dlaku? 1. Veličina XS za težinu 2-3 lbs. Temperatura od 15-25 stepeni, trebaju nositi srednje guste pamučne kapute. U proljeće i jesen ova topla dlaka grijaće vaše mačke.Ako je bilo koje od mjerenja 'između' dvije veličine, odaberite veću veličinu.【Meki i udobni antialergijski pamuk】mačke bez dlake Sfinge nemaju dlaku, tako da je njihova koža veoma osetljiva i ranjiva. Temperatura ispod 10 stepeni, moraju nositi zimsku jaknu podstavljenu pamukom. Visokokvalitetna zanatska preslatka odijela za nošenje u zatvorenom prostoru na otvorenom. Tako je visokokvalitetna pamučna odjeća prilično potrebna za njihovu zaštitu i uljepšavanje.M : referentna težina 5,5-6,6 lbs. Veličina S za težinu 3. Dugmad čine dlaku lakom za navlačenje i skidanje. Ljeti su ove košulje koje apsorbuju znoj veoma udobne za nošenje. Materijal : 100% pamuk Debljina : srednja godišnja doba : Četiri godišnja doba prilika : svakodnevno nošenje, spavanje, fotografisanje, odmor, zabava i bilo koje druge prilike. Veličina M za 5,5-6,6 lbs. Veličina XXL za 14-16 lbs. Savršeno za Sphynx Cat, Devon Rex Cat, Cornish Rex Cat i Peterbald Cat. Temperatura iznad 25 stepeni, tanke majice ili prsluk bi bio dobar izbor. A zimi ga nosite u gustom zimskom kaputu biće veoma toplo. Temperatura od 10-15 stepeni, trebaju nositi guste pamučne kapute. Takođe održava mačke čistima i štiti ih od povrede.Ako vaša mačka raste, možete naručiti veću veličinu. Zimi je topla odeća veoma neophodna da bi se sprečili da se prehlade ili zamrznu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji