• Newbie
WXR za iPhone se Case 2022/2020, iPhone 8/7 / 6S / 6 CASE, mekani silikonski branik i kristalno čist tvrdi PC Nazad i unutrašnji, 3in1 Teška kapljica za iPhone 1 / 2nd 4,7 inča.

WXR za iPhone se Case 2022/2020, iPhone 8/7 / 6S / 6 CASE, mekani silikonski branik i kristalno čist tvrdi PC Nazad i unutrašnji,

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pouzdani dodaci omogućuju vam da radite sve što želite. 【Zaštita kamere i ekrana】 Bezel kamere 2,5 mm štiti objektiv kamere od ogrebotina i kapi, podignuta 2 mm usna štiti ekran u slučaju prednjeg pada. 2022 Slučaj, i Phone Se 2 2020 futrola, i Phone 8 / 6 S / 6 Slučaj, podrška bežičnim punjenjem. Vrlo lako instalirati (ugrađene instalacijske upute). Vrlo lako instalirati (ugrađene instalacijske upute). 【Snažni dizajn i visoka kvaliteta】 Ovaj je slučaj izrađen od 3-u-1 dizajna strukture i tri različite kombinacije materijala, premium silikon pruža dobru zaštitu i mekani osjećaj kože, kombinacija unutarnjeg okvira omogućava savršenu zaštitu i dvostruku zaštitu, kristal Clear PC zadnji panel omogućava vašem telefonu da pokaže svoju originalnu boju. 【Snažni dizajn i visoka kvaliteta】 Ovaj je slučaj izrađen od 3-u-1 dizajna strukture i tri različite kombinacije materijala, premium silikon pruža dobru zaštitu i mekani osjećaj kože, kombinacija unutarnjeg okvira omogućava savršenu zaštitu i dvostruku zaštitu, kristal Clear PC zadnji panel omogućava vašem telefonu da pokaže svoju originalnu boju. 2022 Slučaj, i Phone Se 2 2020 futrola, i Phone 8 / 6 S / 6 Slučaj, podrška bežičnim punjenjem. 【Široka kompatibilnost】 Novo posebno dizajnirani 3-inčni silikonski branik od 3,7 inča za i Phone SE 3. Jednostavan za upotrebu】 Usklađivanje telefonskog vrpca, sprječava da vam se telefon slučajno spusti, putujete, planinarite, pješačenje, šetajući psom, biciklizam ili slikanjem, vrpca vam omogućuje da oslobodite ruke da se bavite onim što radite sad. Pouzdani dodaci omogućuju vam da radite sve što želite. Jednostavan za upotrebu】 Usklađivanje telefonskog vrpca, sprječava da vam se telefon slučajno spusti, putujete, planinarite, pješačenje, šetajući psom, biciklizam ili slikanjem, vrpca vam omogućuje da oslobodite ruke da se bavite onim što radite sad. (Bez zaštitnika zaslona). Navedite sveobuhvatnu zaštitu za svoj telefon.【Široka kompatibilnost】 Novo posebno dizajnirani 3-inčni silikonski branik od 3,7 inča za i Phone SE 3.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji