• Newbie
HEYWASAI home dekor, linije Smart LED zidna svjetla, Rgbic LED traka svjetla za dekor sobe za igre trokut svjetla za zid, Led svjetlosni paneli rade s Alexa, Siri i Google Home .

HEYWASAI home dekor, linije Smart LED zidna svjetla, Rgbic LED traka svjetla za dekor sobe za igre trokut svjetla za zid, Led svjetlosni

KM 15.35
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Svestrane opcije osvetljenja : naše Smart RGB LED zidne svetlosne linije nude razne opcije osvetljenja za vaš dnevni boravak, spavaću sobu ili dekor sobe za igre. Možete kreirati sve željene zidne svetlosne panele kombinovanjem 9 svetlosnih šipki i 9 šesterokutnih svetala. Objedinite i opsežna DIY svjetla : proizvod uključuje 9 broj ploča i možete izabrati uzorak onako kako želite.16 milion plus boja i različitih scena izgradiće osećaj mode i romantike stvarajući atmosferu za spavaću sobu, dnevni boravak i vašu igraonicu. Neka vaša kreativnost radi umjesto vas, dovede vam umjetnost u stvarnost s različitim dizajnom. Dinamička ritam svetla : paneli za ritam svetlosti savršeni su za dodavanje jedinstvenog dodira vašim zidovima, sa dinamičkim osvetljenjem i opcijama boja koje odgovaraju vašem raspoloženju Pametno osvetljenje se može kretati u ritmu muzike koju preuzima telefon ili mikrofon na vašem uređaju. Transformirajte muziku specijalnih efekata iz svojih omiljenih igara ili pjesama. Uživajte u sjajnim vremenima u svom prostoru za igranje ili Kućni bioskop. Lako se kontroliše pomoću glasa ili aplikacije : Ova trouglasta zidna svetla se lako mogu kontrolisati pomoću aplikacije na Vašem pametnom telefonu kao što je TUYA SMART ili dugme i glasovna kontrola ili Bluetooth, možete se zabaviti igračkim svetlima u svom životu i zaista možete ukrasiti svoju sobu za igre ovim svetlima za igre koja takođe rade sa Alexa. Dekor stola za igre : naše LED svetlosne trake za spavaću sobu i RGB zidna svetla savršeni su za dodavanje neke ličnosti vašoj postavci igara i čineći ga vrhunskim dekorom stola za igre ne samo da možete birati između unapred napravljenih efekata scene u više boja kategoriziranih po temama kao što su scenografija, život, festival, raspoloženje, itd.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji