• Newbie
Noćna Noćna slova LED neonski znak kao poklon lampa za laku noć za spavaću sobu zidni umjetnički dekor neonska svjetla za spavanje USB/Switch za jaslice,dječiju sobu,dom, Hotel.

Noćna Noćna slova LED neonski znak kao poklon lampa za laku noć za spavaću sobu zidni umjetnički dekor neonska svjetla za spavanje

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

? Sweet Dreams Sign Wall Art : noćni noćni pisma neonski znak je toplo dizajn svjetlo.Fascinantno noćno svjetlo održava vaše mališane mirnim i opuštenim dok zaspu.Ova dekorativna neonska svjetla čine savršen baby shower ili poklon za buduću mamu. ? LED znak za laku noć veličina : noćna neonska svjetla u obliku noći, veličine 15,7 * 11,8 inča,dužina kabla 78 inča.Plave riječi neonsko svjetlo pokreće siguran USB, a tu je i prekidač za kontrolu led svjetla. ? Jednostavan za korištenje : osigurali smo metalni lanac od 80 cm za Neon u obliku hot doga.Iza lampe su dvije rupe, možete okačiti neonski znak iz snova na zid, vrata ili postaviti neon za noćno svjetlo na sto. ? Kvalitet i sigurnost : noćni neonski natpisi izrađeni su od akrilne zadnje ploče,LED neon je netoksičan, izdržljiv, podnosi toplotu .Slatki san neonska svetlost će emitovati veoma meku i toplu light.It znači da neonski natpisi za modeliranje slova imaju sigurnije i stabilnije napajanje. ? Svestrane aplikacije : ovi zidni LED znakovi za laku noć pogodni su za ukrašavanje vaše spavaće sobe, dnevnog boravka, dječje sobe i drugih mjesta u vašoj kući, što će vaš dom učiniti izvrsnijim i šarmantnijim, pokazujući vaš dobar ukus.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji