• Newbie
Maite univerzalno auto prekrivače prednje luksuzne 2 sjedišta za Hyundai Creta 2015-2019 Koža udobna / trajna sjedišta obuhvata zaštitnici jastuk auto-sedište (crna plava)

Maite univerzalno auto prekrivače prednje luksuzne 2 sjedišta za Hyundai Creta 2015-2019 Koža udobna / trajna sjedišta obuhvata zaštitnici

KM 69.53
Dostupnost
Proizvod je dostupan

♡ Kompatibilnost : Ovaj poklopac sjedala je univerzalan i pogodan za većinu automobile sa pet sjedala; Ako niste sigurni da li je pogodan za vaš automobil, pošaljite nam e-poštu i provjerit ćemo je za vas. ♡ Nadograđeni dizajn : Ovaj visokokvalitetni poklopac sjedala učinit će vaš automobil novi, čine vašu vožnju ugodnijim i ublažimo umor. Dizajn lumbalnog jastuka i glava za glavu je vrlo razumljiv. Jednostavan za instaliranje i čišćenje : Čvrsta dodatna oprema izrađuju ugradnju jednostavnim, trostrukim demontažama i povlačenjem, savršenim fit-om, a ne lako se klizi; A kožna površina može se očistiti mokrim ručnikom, što je zgodno i brzo. ♡ Ugodnije : Ovaj luksuzni poklopac sjedala naglašava poboljšanje udobnosti. Naslovnica prednjeg sjedala dodaje naslon za glavu i lumbalni jastuk koji donosi veliku udobnost vašem putovanju. ♡ Garancija usluge : Ako proizvod koji ste dobili nije prikladan ili ima problema sa kvalitetom, kontaktirajte nas i pružit ćemo vam rješenje za povrat ili garanciju. Ako niste sigurni da li će se uklopiti vaš automobil, pošaljite nam e-poštu i provjerit ćemo je za vas. Slike su uzorke slika i ne predstavljaju stvarni proizvod. Metoda instalacije poklopca sjedala : sprijeda : 1. Gurnite poklopac sjedala preko glava na donjem sjedalu. 2. Gurnite prstenove na stražnju stranu sjedala i umetnite ih tako da izlaze iz naslona. 3. Postavite dno poklopca sjedala na bazu i povucite kaiševe poklopca sjedala na prednjim leđima zadnjeg sjedala s obje strane sjedišta da biste je stekli. 4. Osigurajte opružni kopču ispod sjedala s udicom. 5. Stavite jastuk za vrat na oba naslona za glavu. Naslon : 1. Postavite dno poklopca zadnjeg sjedala, u potpunosti prekrivajući bočnu suknju i pričvrstite srednji dio na dvije odvojene poklopce sjedala. 2. Umetnite sigurnosni pojas kopče za pokrov stražnjeg sjedala i petlju sigurnosnog poklopca natrag, otvorite stražnje donje auto sjedalo, spajajte kopču i zatvorite je. 3. Gurnite stražnji poklopac na naslon za glavu i podesite. Razlika između luksuza i standarda : 2 poklopci prednjeg sjedala + 1 zadnja sjedala + 2 leđima za glavu + 2 LUMBAR jastuk Stardard : 2 Poklopac za prednje sjedala + 10673 Poklopac zadnjeg sjedala, ako imate problema nakon primitka proizvoda, kao što su neprimjenjivost Ili oštećenja proizvoda, uvijek nas možete kontaktirati i pružit ćemo vam zadovoljavajuće rješenje! Napominjemo : Roba koja je pogođena osvjetljenjem i snimanjem, može doći do blage probleme razliku u boji.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji