• Newbie
GOGELAS naočare za čitanje plavo svjetlo blokiranje, kompjuterske naočare za čitanje protiv naprezanja očiju za žene i muškarce čitaoce.

GOGELAS naočare za čitanje plavo svjetlo blokiranje, kompjuterske naočare za čitanje protiv naprezanja očiju za žene i muškarce čitaoce.

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Izrađene su od vrhunskih materijala za izdržljiv i moderan izgled. Zaštita očiju : prevelike naočare za čitanje od 3,00 sa zaštitom od plavog svjetla mogu blokirati 100% štetne zaslonske plave zrake, UV400 i odsjaje. Minimalistički stil : Gogelas naočare za čitanje imaju minimalistički stil koji je dizajniran da bude lagan i udoban. Jasno vizuelno uživanje : tanji i izdržljivi, višeslojni premaz, čvrsta lagana ima i veću preciznost, sa 1,00+ do 6,00+ povećalom za vas da odaberete, samo jasnije i lakše uživajte u svom digitalnom vremenu u kancelariji, kući, zabavi, u krevetu ili automobilu. Plastična sočiva. Jedna godina garancije : puni povrat novca je zagarantovan ako se bilo koji problem s kvalitetom dogodi u jednoj godini, slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvo pitanje, mi ćemo riješiti problem dok ne budete zadovoljni. Ruka : 142 milimetara. Žućkasto zatamnjena sočiva mogu poboljšati kontrast, smanjiti hromatske aberacije, vratiti prave boje. Objektivi su konstruisani da obezbede jasan vid i smanje odsjaj, što ih čini posebno dizajniranim za čitanje, rad i druge aktivnosti koje zahtevaju odličan pogled.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji