• Newbie
Naljepnica za mojnu nadgrobnog spomenika Wyatt Earp Doc Holliday Vinil naljepnica za automobilski branik, zid, laptop, klizač za klizanje, kamion, 07 inča, | crna |.

Naljepnica za mojnu nadgrobnog spomenika Wyatt Earp Doc Holliday Vinil naljepnica za automobilski branik, zid, laptop, klizač za klizanje,

KM 3.73
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Najbolja vrijednost za svoj novac. Vrhunski kvalitet. Podržani brendom "Bizbugs". Proizvod izrađen od PVC materijala vrhunskog je linije vrhunskog i izrađen u SAD-u na bilo kojoj glatkoj površini I.E stakleni zidni šalica za prelaznicu itd. VAŽNI VODIČ ZA PRIMJENE : Kao i kod svih najavnih aplikacija, kako bi se izbjeglo bilo kakvo razočaranje visoko preporučuje da primene naljepnice na sobnoj temperaturi. U teškim vremenskim uvjetima, vinilni dizajn ne mogu u potpunosti držati primijenjenu površinu, pa preporučujemo da se naljepnicu zagrijava nekoliko sati na sobnoj temperaturi prije primjene i ravnomjerno pritiskom na cijeli dizajn s cijelim dizajnom sa stripom ili kreditnom karticom ravnomjerno. Ovaj naljepnik bi se trebao primijeniti izvan vašeg prozora automobila i ne unutra. Najbolja vrijednost za svoj novac. Vrhunski kvalitet. Podržani brendom "Bizbugs". Proizvod izrađen od PVC materijala vrhunskog je linije vrhunskog i izrađen u SAD-u na bilo kojoj glatkoj površini I.E stakleni zidni šalica za prelaznicu itd. VAŽNI VODIČ ZA PRIMJENE : Kao i kod svih najavnih aplikacija, kako bi se izbjeglo bilo kakvo razočaranje visoko preporučuje da primene naljepnice na sobnoj temperaturi. U teškim vremenskim uvjetima, vinilni dizajn ne mogu u potpunosti držati primijenjenu površinu, pa preporučujemo da se naljepnicu zagrijava nekoliko sati na sobnoj temperaturi prije primjene i ravnomjerno pritiskom na cijeli dizajn s cijelim dizajnom sa stripom ili kreditnom karticom ravnomjerno. Ovaj naljepnik bi se trebao primijeniti izvan vašeg prozora automobila i ne unutra. "Bizbugs", kvalitetan materijal za dekalu vrši se da traje do 6 godina i može se lako primijeniti na čiste glatke površine. Njegova vodootporna i autopraonicu za pranje automobila. Poznat po kvaliteti "Bizbugs" koristi poseban prijenos film na naljepnicama koji su "umjereno ljepljivi" koji primjeni lakše. Ovaj proizvod se najbolje odnosi na čistu, glatku površinu sličnu načinu na koji primjenjujete privremenu tetovažu. Ako vam je ovo prvi put da prijavljujete naljepnicu, ljubazno gledajte video na Internetu da biste vidjeli koliko je lako primijeniti naljepnicu. Ovaj "Bizbugs" kvalitetni vinil naljepnica bi se oljuštio ogledalo bez ogledala bez ostavljanja bilo kojeg ostatka i zahtijevajući bilo kakav struganje osim ljepila za ostatak koji se može lako ukloniti. "Imajte na umu", ako ste kupili "Bizbugs" naljepnicu od prodavca koji nisu marke "Bizbugs", kupujete krivotvorenu stavku koju ne možemo garantirati za kvalitet materijala i tačnosti dizajna. Pa, provjerite da li naručite "Bizbugs" naljepnice / naljepnice za svoje prijenosna računala, boce za vodu, pametne telefone, čaše, bilježnice, skejt, snowboard, automobile i kamione itd.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji