• Newbie
40 kom Slatke naljepnice za mačke, vozila za višekratnu upotrebu vinilnih vodootpornih naljepnica za prijenosna računala, prtljažnik i skejtboards, itd.

40 kom Slatke naljepnice za mačke, vozila za višekratnu upotrebu vinilnih vodootpornih naljepnica za prijenosna računala, prtljažnik

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Slatka mačka】 paket uključuje 40pcs naljepnice za mačke. Sve naljepnice su veličine 2 inča do 3 inča. 【Idealan poklon】 Uzorak je tematski s mačkom, vrlo simpatičnom i živopisnom. Predivne poklone za tinejdžere, djevojke, djecu, ukrase za zabave i zabavne favoriste. 【Dobra kvaliteta】 Ovaj set tematskih naljepnica za višekratnu upotrebu izrađen je od ekološki prihvatljivih PVC materijala, postoje sigurna i netoksična, vodootporna i protiv sunca, sjajnih i svijetlih, debelih i izdržljivih. I ništa ostatke nakon što ga ogulite. 【Jednostavan za upotrebu i ponovno upotrebljiv】 Jednostavan za upotrebu na bilo kojoj glatkoj površini! Očistite površinu objekta i držite je suhom, a zatim čvrsto zalijepite na površinu objekta. Može se reciklirati 2-3 puta. Savjeti : može učiniti čvršće grijanjem. 【Wide aplikacija】 Nabavite ovaj skup naljepnica za mačke za futrolu za telefon, laptop, boce za vodu, ogledalo, bicikl, gitaru, hladnjak, skejtboard, prtljažnika, itd. 【Slatka mačja】 paket uključuje 40pcs naljepnice za mačke. Sve naljepnice su veličine 2 inča do 3 inča. 【Idealan poklon】 Uzorak je tematski s mačkom, vrlo simpatičnom i živopisnom. Predivne poklone za tinejdžere, djevojke, djecu, ukrase za zabave i zabavne favoriste. 【Dobra kvaliteta】 Ovaj set tematskih naljepnica za višekratnu upotrebu izrađen je od ekološki prihvatljivih PVC materijala, postoje sigurna i netoksična, vodootporna i protiv sunca, sjajnih i svijetlih, debelih i izdržljivih. I ništa ostatke nakon što ga ogulite. 【Jednostavan za upotrebu i ponovno upotrebljiv】 Jednostavan za upotrebu na bilo kojoj glatkoj površini! Očistite površinu objekta i držite je suhom, a zatim čvrsto zalijepite na površinu objekta. Može se reciklirati 2-3 puta. Savjeti : može učiniti čvršće grijanjem. 【Wide aplikacija】 Dohvati ovaj set naljepnica za mačke za futrolu za telefon, laptop, boce za vodu, ogledalo, bicikl, gitaru, hladnjak, skejtboard, push, scrapbook, itd. 【Pparage Info】 40pcs Slatke mačke naljepnice bez dupliciranja, kao što je prikazano u Slika.Hey Aresturdy i imaju jak ljepilo, ali neće ostaviti ostatak iza uklanjanja. Specifikacije : Veličina svake naljepnice je oko 2,04-2,67 x 1,6-2,24 INCH. (L x W). Značajke : vodootporna, izdržljiva, sigurna i netoksična.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji