• Newbie
RedXiao Vintage muzička kutija, mini šivaći stroj Stil Clockwork Mehanički rođendan Poklon i ukras

RedXiao Vintage muzička kutija, mini šivaći stroj Stil Clockwork Mehanički rođendan Poklon i ukras

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Visokokvalitetni materijali i jedinstveni dizajni čine fini namještaj i dragocjene uspomene u prošlosti. Živi dizajn : Mini muzička kutija je vrlo realna u obliku i lijepo izrađenu. Samo ručno uvrnite sat sa strane, a muzika će se reproducirati kada se mini ladica otvori. Kad muzika igra, kotač za vrtenje i igla na šivaćem stroju također se kreću živo, što je vrlo zanimljivo. Dizajn pokreta za satu, cijeli šivaći stroj može se kretati koji je živopisan i pažljiv. Kad ste mladi, vaša majka čini odjeću za vas koristeći šivanje. Savršen poklon za vas : lijepo isklesana, slatka melodija, prekrasna klasična muzička kutija za mamu, suprugu, kćerku i sina. Dizajn pokreta Clockwork-a, cijela šivaća mašina može se pomaknuti koji je živopisan i pažljiv. Savršen poklon za vas : lijepo isklesana, slatka melodija, prekrasna klasična muzička kutija za mamu, suprugu, kćerku i sina. Može se postaviti na stol, polici za knjige ili ruksak. Šivaća mašina za muzičku kutiju ima komad tkanine ispod noge podloge i par škara s druge strane, čineći je kao pravi šivaći stroj. Kad se koristi muzička kutija, nemojte zaustaviti ili ručno intervenciju da biste izbjegli oštećenja. Samo ručno uvrnite sat sa strane, a muzika će se reproducirati kada se mini ladica otvori. Savršeno za rođendan, odmor, godišnjicu, vjenčanje, majčin dan, Božić, očev dan. Nije potrebna baterija : Retro muzičke kutije ne zahtijevaju da se baterije instaliraju. Visokokvalitetni materijali i jedinstveni dizajn čine izvrstan izgled. Živi dizajn : Mini muzička kutija je vrlo realna u obliku i lijepo izrađenu. Kad osjetite otpor, prestanite se okretati da ne oštetite pokret. Možete ga dati svom ljubavniku, porodicama, bračnim i prijateljema kao poklon. Hvala na razumijevanju. Jednostavno za nošenje : mini muzička kutija mjeri 12 * 7,5 * 16cm / 4,7 * 0,7 * 6,3 IN i ima kompaktan dizajn. Monitori nisu kalibrirani isto, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Opis : Retro izgled, izuzetan detalj i divna muzika podsjećaju na staro vrijeme. 12 * 7,5 * 16cm / 4,7 * 0,7 * 6. Kada okrenete satni rad, nemojte koristiti silu. Box kutija za šivaće mašine : Stara šivaća mašina za muzičku kutiju prevose vas na krajnju gradsku prošlost. Može se postaviti na stol, polici za knjige ili ruksak. Da čujete sjajnu muziku svuda. Prekidač se nalazi u ladici, kada se namota, otvorite ladicu i muzički prstenovi. Kad muzika igra, kotač za vrtenje i igla na šivaćem stroju također se kreću živo, što je vrlo zanimljivo. Molimo vas da dopustite grešku 1-3cm / mm zbog ručnog mjerenja. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno novi Tip predmeta : Mini glazba Materijal : plastična boja : drvena zrna boja težina : cca.

U svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Mini Music Box
Material:
Plastic
Color:
Wood Grain Color
Weight:
Approx. 262g
Size:
Approx. 12 * 7.5 * 16cm / 4.7 * 0.7 * 6.3in
Packing Include:
1 * Mini Music Box:
Notes:
1. When the music box is used, please do not stop or manual intervention in order to avoid damage. When you turn the clockwork, please do not use force. When you feel the resistance, please stop turning in order not to damage the movement.:
2. Please allow 1-3cm/mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Proizvodi u kategoriji