• Newbie
TSE za muškarce umirujući Aftershave - sandalovina vanilija - prirodni sastojci za zdravo brijanje nakon brijanja. Smanjite opekotine od britve sa Aloe Verom. Ručno izrađen 2 fl oz / 60 ml napravljen u SAD-u.

TSE za muškarce umirujući Aftershave - sandalovina vanilija - prirodni sastojci za zdravo brijanje nakon brijanja. Smanjite opekotine

KM 8.74
Dostupnost
Proizvod je dostupan

PREMIUM sastojci-sarađujemo sa održivim uzgajivačima kako bismo nabavili najfinije sastojke na svijetu. Prirodni sastojci poput hamamelisa, Shea Oleina i Aloe Vere štite i vlaže kožu. Umirujuće-naša vlasnička formula koristi prirodne sastojke za smanjenje opekotina brijača uz maksimalnu zaštitu nakon brijanja. Proizvedeno u SAD - ručno rađeno, male serije, proizvedeno u Fort Worthu, TX USA. Naš potpisni recept vlaži, umiruje i štiti za vrhunsko iskustvo brijanja nakon brijanja. Sandalovina vanilija-plava australijska sandalovina i Madagaskarska vanilija kombinuju se da ovom ulju za bradu daju duboku, drvenastu aromu. Vanilija dolazi na samom kraju i omekšava jak miris sandalovine. To je nevjerovatna kombinacija i prvi je miris koji preporučujemo da svi isprobaju. Garantovano - naš cilj je osigurati da svaki kupac bude 100% zadovoljan kupovinom. Ako iz bilo kojeg razloga nismo ispunili ovu tvrdnju, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo to ispraviti.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji