• Newbie
Liberty21 2 vrući / hladni jastuci za oči za oči. 2 mikrovalne jastuke za oči za hladnu ili vruću terapiju. Ublažiti natečene ili suhe oči. Jastučići za oči za opuštajuću toplinu, olakšanje hlađenja. Maska za oči za spavanje, joga.

Liberty21 2 vrući / hladni jastuci za oči za oči. 2 mikrovalne jastuke za oči za hladnu ili vruću terapiju. Ublažiti natečene ili

KM 12.49
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Smanjuje glavobolje, migrene. Vruća terapija će ublažiti alergije, bolove u sinusu i suhe oči. Savršeno za opuštanje, stres, anksioznost i olakšanje migrene. Prevrnite se na drugu stranu jastuka kada se počne hladiti. Smanjiti i odgoditi izgled bora. Obavezan za jogu i meditaciju. Svakodnevna upotreba ovog lanene sjemenke hladne pad za oči potiče kožu oko očiju kako bi se smanjio oteklina bez ledenog udara. Koristite ga toplo i ublažeće alergije, bolove u sinusu i suhe oči. Mikrovalna pećnica 30 sekundi za ublažavanje suvih očiju ili boli sinusa. Koristite ga toplo i ublažeće alergije, bolove u sinusu i suhe oči. Pomaže u upravljanju boli za migrenu, glavobolju i sinus glavobolje. Savršeno za opuštanje, stres, anksioznost i olakšanje migrene. Za natečene oči hladnoća traje oko 20 minuta. Umanjuje izgled tamnih krugova i natečenih očiju. 100% pamučna tkanina i napunjena organskim lanama. Obavezan za jogu i meditaciju. Za natečene oči hladnoća traje oko 20 minuta. Prevrnite se na drugu stranu jastuka kada se počne hladiti. Velika pomoć za spavanje u potpunosti blokira svjetlost. Mikrovalna pećnica za 20 do 25 sekundi (ovisno o snazi ​​mikrovalne pećnice) za ublažavanje suhih očiju ili boli sinusa. Obavezan za jogu i meditaciju. Jastučić za oči treba biti udobno toplo ne vruće da bi bio efikasan. Velika pomoć za spavanje u potpunosti blokira svjetlost. Pomaže u upravljanju boli za migrenu, glavobolju i sinus glavobolju. Važne upotrebe Napomene : Uvijek dodirnite testnu razinu topline postavljanjem vreće na stražnji dio zgloba prije nego što postavite oči. Koristite ga hladno ili kao toplotne paketi za upaljene mišiće ili bolove. Velika pomoć za spavanje u potpunosti blokira svjetlost. Dolazi u pakovanju od dva. Ostaje toplo ili hladno za oko 25 minuta. Mjesto : 9,5 "x 4". Ostaje toplo ili hladno za oko 25 minuta. Vruća terapija će ublažiti alergije, bolove u sinusu i suhe oči. Ova lanena vreća za sjemena za oči djeluje poput brzog lica, zatezanje kože i može ograničiti šanse za obrezivanje bora! Zamrznite se nekoliko sati. Smanjiti i odgoditi izgled bora. Dolazi u pakovanju od dva. Koristite ga hladno za ublažavanje natečenih očiju. Bilo koji oblik hladnog paketa je nevjerojatan lijek za natečene oči. Bilo koji oblik hladnog paketa je nevjerojatan lijek za natečene oči. Svakodnevna upotreba ovog lanene sjemenke hladne pad za oči potiče kožu oko očiju kako bi se smanjio oteklina bez ledenog udara. Mikrovalna pećnica / vlažna toplina koristi mišićnu bolu i bolovi povrijeđeni mišići u glavobolju boli bolove zamrzavanje. Smanjuje glavobolje, migrene. Svakodnevna upotreba ovog lanene sjemenke hladne pad za oči potiče kožu oko očiju kako bi se smanjio oteklina bez ledenog udara.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji