• Newbie
Desno 5,0 inča Sharning makaze. Titanijum završetak. Sa rupama od 3 prsta i okretnim palcem Japan nehrđajući čelik. Dva češlja i futrola za kosu.

Desno 5,0 inča Sharning makaze. Titanijum završetak. Sa rupama od 3 prsta i okretnim palcem Japan nehrđajući čelik. Dva češlja i futrola

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

5,0 inča titanijum završavaju makaze od berbera. Frizure Stylist Tracking makaze. Sa futrolom i češljanima. 3 rupe za prste i rotirajuće palcem. Super oštre oštrice. Uključeno u ove skupove za makaze : dva 7 inča visokokvalitetne nitrilne češljeve nitrilne češljeve. Japan nehrđajući čelik. Jednostavno podešavanje škara za napetost gumba. Profesionalna šešira kose za ekstremnu udobnost. Visokokvalitetni škare sa salonom stručnjaka. Prozirni čep. Udoban i elegantan dizajn s odmorom prsta. Garancija za život proizvođača. 5,0 inča titanijum završavaju makaze od berbera. Frizure Stylist Tracking makaze. Sa futrolom i češljanima. 3 rupe za prste i rotirajuće palcem. Super oštre oštrice. Uključeno u ove skupove za makaze : dva 7 inča visokokvalitetne nitrilne češljeve nitrilne češljeve. Japan nehrđajući čelik. Jednostavno podešavanje škara za napetost gumba. Profesionalna šešira kose za ekstremnu udobnost. Visokokvalitetni škare sa salonom stručnjaka. Prozirni čep. Udoban i elegantan dizajn s odmorom prsta. Garancija za život proizvođača. 5,0 inča titanijum završavaju makaze od berbera. Makaze za odmor prsta. Japan nehrđajući čelik. Koristi profesionalna frizurna stilista, berberi i kod kuće. Kontured ručka pomaže da se lako olakša na ruci. Titanium Fining čini ga dugotrajnim, izbjegava hrđajući i pomaže da ostanemo oštro, takođe lako čistiti i dezinficirati. Hasami razumije da je pronalazak desnog smicanja za vašu kosu potrebu može biti vrlo teška. Znaju da imate toliko stvari na umu, posebno sada gdje postoji toliko izbora. Želimo da kupite s povjerenjem. Nudimo 30 dana povratne garancije. Osim toga, vi dobijate životni garanciju od proizvođača u papiru. Škare za kolekciju Hasami Rainbow ima dvadeset i sedam različitih stilova i veličine. Hasami smicanje sa punim asortimanom stilova i veličina. Karakteristike predmeta : - podstavljena crna bar baršunasta zatvarač. - Dolazi s elastičnim bendovima da drže smicanje. - Napravljen od dugotrajnog materijala. - Štiti vaše makaze i štiti druge. - Boja crna futrola. Ovi škare dolazi sa dva 7 inča češljeva profesionalne kvalitete kose. Koriste profesionalci i kod kuće. Češljice za kosu Značajke : * 7 inča Profesionalne češljene za rezanje kose. * Koriste profesionalci i kod kuće. * Numerirano u leđima za precizno rezanje i oblikovanje. * Sve svrhe ravne leđa Styler češalj. * Napravljen od nitrilne gume. * 100% profesionalni kvalitet za kombiniranje pravilne krutosti i fleksibilnosti. * Neće apsorbirati sirilizacijsko rješenja, perms, balzamere, šampone, ulje, vodu i druge.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji