• Newbie
Royal Oak Giant 40-inčna ljuljačka od paukove mreže, kapacitet težine 600 lb, izdržljiv čelični okvir, vodootporan, podesivi užad, set zastava i 2 karabinera, Non-Stop zabava za djecu!

Royal Oak Giant 40-inčna ljuljačka od paukove mreže, kapacitet težine 600 lb, izdržljiv čelični okvir, vodootporan, podesivi užad,

KM 44.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Jednostavna montaža : šta je dobar zamah ako je komplikovan za sastavljanje i rastavljanje? Dizajnirali smo našu jednostavnu za sklapanje ljuljačke sa jednostavnošću na umu. Naša uputstva koja se lako prate čine ga lakim za instalaciju. Objesite ga na veliku granu drveta ili ga pričvrstite na ljuljašku za nekoliko sekundi! Imajte na umu da se naše trake za lako vješanje prodaju zasebno. Jednostavna montaža : šta je dobar zamah ako je komplikovan za sastavljanje i rastavljanje? Dizajnirali smo našu jednostavnu za sklapanje ljuljačke sa jednostavnošću na umu. Naša uputstva koja se lako prate čine ga lakim za instalaciju. Objesite ga na veliku granu drveta ili ga pričvrstite na ljuljašku za nekoliko sekundi! Imajte na umu da se naše trake za lako vješanje prodaju zasebno. Zabava tokom cijele godine : naša gigantska ljuljačka od 40 inča s odvojivim zastavama popularna je među djecom i očito je zašto! Njegov jedinstveni dizajn omogućava uzbudljivo ljuljanje tokom cijele godine. Dovoljno velika za jednu odraslu osobu i/ili više djece. Uvek je hit na zabavama i garantovano proizvodi urlajući smeh i velike osmehe. Podstiče beskrajnu igru na otvorenom,bez elektronike!. ULTRA siguran i napravljen da traje : ASTM F963-11 i CPSIA odjeljak 101 (a)(2) odobreni. Sa opterećenjem od 600 lbs., ova ljuljačka može podnijeti više djece u isto vrijeme. Sigurnost shvatamo ozbiljno i zato koristimo samo najjače i najsigurnije materijale poput izdržljivog, izuzetno debelog užeta, bez olova i industrijskog čeličnog okvira. Otpornost na vremenske uslove : poznato je da naše izuzetno velike ljuljačke na mreži udaraju od vremenskih prilika i nastavljaju izgledati sjajno. Naš jedinstveni komercijalni materijal za užad znači da kiša i snijeg ne odgovaraju ovoj ljuljački. Napravili smo ovu ljuljačku da se nosi sa svim što Majka Priroda baci. Garancija od 12 mjeseci i PATENT na čekanju : garancija na proizvodne greške (laka Registracija nakon isporuke).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji