• Newbie
Nipogear 304 kutija za ručak od nerđajućeg čelika, prenosiva kutija za ručak, kutija za voće, kutija za ručak koja se može slagati, posuda za hranu koja curi, kutija za ručak za trpezariju, posao, školu, piknik.

Nipogear 304 kutija za ručak od nerđajućeg čelika, prenosiva kutija za ručak, kutija za voće, kutija za ručak koja se može slagati,

KM 7.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Za višekratnu upotrebu i hermetička, ova bento kutija održava hranu svježom i čistom sprečavajući bilo kakve mirise u vrećici. Napravljen od visokokvalitetnog materijala za hranu, bez mirisa, izdržljiv, za višekratnu upotrebu i jednostavan za čišćenje. Pogodno za nošenje svih vrsta hrane. Brinemo se da obezbedimo zdraviju ishranu za vas i vašu porodicu. Razuman kapacitet, bilo da se radi o glavnom jelu, prilogu, desertu ili užini, ova bento kutija može stati u maksimalnu vrstu i količinu hrane koju volite. Spakuje dovoljno zdrave hrane za odrasle i djecu bez ponovnog preopterećenja. Idealno za porodičnu upotrebu, odrasle na poslu, djecu u školi itd. Zadovoljstvo uslugom, ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, uvek nas možete kontaktirati i ja ću vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Naš je cilj pružiti vam najbolju uslugu, a vaš izbor je najbolje povjerenje za nas. Za višekratnu upotrebu i hermetička, ova bento kutija održava hranu svježom i čistom sprečavajući bilo kakve mirise u vrećici. Napravljen od visokokvalitetnog materijala za hranu, bez mirisa, izdržljiv, za višekratnu upotrebu i jednostavan za čišćenje. Pogodno za nošenje svih vrsta hrane. Brinemo se da obezbedimo zdraviju ishranu za vas i vašu porodicu. Razuman kapacitet, bilo da se radi o glavnom jelu, prilogu, desertu ili užini, ova bento kutija može stati u maksimalnu vrstu i količinu hrane koju volite. Spakuje dovoljno zdrave hrane za odrasle i djecu bez ponovnog preopterećenja. Idealno za porodičnu upotrebu, odrasle na poslu, djecu u školi itd. Zadovoljstvo uslugom, ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, uvek nas možete kontaktirati i ja ću vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Naš je cilj pružiti vam najbolju uslugu, a vaš izbor je najbolje povjerenje za nas.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji