• Newbie
40 kom Silikonski razdjelnici kutija za ručak, Bento Bundle razdjelnici kutija za ručak za djecu pribor za ručak, Bento kutija dodatna oprema za djecu, za višekratnu upotrebu.

40 kom Silikonski razdjelnici kutija za ručak, Bento Bundle razdjelnici kutija za ručak za djecu pribor za ručak, Bento kutija dodatna

KM 7.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Silikonski razdjelnici kutija za ručak】 : dobit ćete 40 kom silikonski razdjelnici kutija za ručak, uključuju : 20 kom okruglo, 10 kom srce, 10 kom kvadratno, 5 miješanih boja. Žive boje i različiti oblici silikonski razdjelnici kutija za ručak osvjetljavaju dječije bento kutije, čak i izbirljivi jedači vole zdrave obroke koristeći ove svijetle uloške duginih boja. 【Materijal za hranu】 : pregrada za ručak od silika gela napravljena je od silika gela za hranu, meka i za višekratnu upotrebu. Napravljeni od PP materijala za hranu, ovi izbori za hranu su dobri za zdravlje i djeteta i porodice, za višekratnu upotrebu su, laki za čišćenje i imaju zaobljene ivice koje nisu oštre, što ih čini pogodnim za svako dijete koje može bezbedno da rukuje malim predmetima. 【Savršeno za izbirljive jede】 : samo odvajanje na šareni način povrća, grickalica i voća na dječijem bento ručku čini zabavu u ishrani. Vaša devojčica ili dečak svih uzrasta će voleti da jedu zdrave poslastice koje napravite za njihovu kutiju za ručak, i voleće da ih pokažu svojim prijateljima u školi!. 【Jednostavan za korištenje】 : samo otvorite poklopac i stavite kutiju za ručak u mikrovalnu pećnicu, a nakon nekoliko minuta možete uživati u ručku. Izbor hrane je mali i lagan, gornji deo ima različite oblike životinja, što ga čini lakim za hvatanje, posebno se odnosi na decu. Lako se čiste i mogu se prati u mašini za sudove. 【Svestrano i svestrano】 : osim što se koriste kao dodatna oprema za bento box, ove silikonske šalice za pečenje za višekratnu upotrebu možete nanijeti za izradu kolačića,muffina, čokoladnih deserta kako biste obogatili bento vašeg djeteta.Ovi bento izbori su idealne potrepštine za djecu da ručaju ili jedu voće, slatki nastupi će im dati dobar apetit. Meki silikon za hranu, za višekratnu upotrebu, može se oblikovati prema obliku kutije za ručak i hrane, kako uloga particije, tako i za zaštitu hrane se ne trese. Bili su sjajni u sprečavanju da se hrana sa tečnostima meša sa drugom hranom i čini je vlažnom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji