• Newbie
Sitni stalak za organizatore nakita, Drvena kutija za odlaganje ladica za nakit, viseći Organizator nakita 6-slojno Drvo, stalak za držač ogrlica, držač narukvica, naušnice, prstenje, satovi, torbica za nakit.

Sitni stalak za organizatore nakita, Drvena kutija za odlaganje ladica za nakit, viseći Organizator nakita 6-slojno Drvo, stalak za

KM 2.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

✅ Extra Large Capacity-kutija za nakit opremljena je sa 3 horizontalne i 1 vertikalne prozirne fioke, narukvicama i držačima za naočare, metalnim drvetom sa 6 slojeva grana. Dovoljno prostora za prikaz i organiziranje svih ogrlica, naušnica, prstenja i satova, a da pritom budu bez zapetljavanja i sigurni od prašine i ogrebotina. ✅ Durable & High Quality-Organizator nakita ima elegantan luksuzni dizajn, napravljen od čvrstog i masivnog borovog drveta izvedenog iz prirode sa ručkama od mesinga bez rđe i sjajnim zlatnim metalnim mesingom, drvena baza prekrivena je kvalitetnim finim platnom, što ga čini savršenim poklonom za zaljubljene. ✅ Vertikalne ogrlice transparentna ladica - strogo odabrani akrilni materijal visoke propusnosti, dobar prenos svjetlosti, organiziran i jasan na prvi pogled. ✅ Fleksibilne montirane opcije-stolni i zidni dizajn držača nakita omogućavaju korištenje zidnog prostora za oslobađanje vašeg komoda, grupirajte drvenu kutiju i metalne držače zajedno ili odvojeno kako želite. ✅ Jedinstveni multifunkcionalni dizajn-sa rotacijom od 360°, svoj nakit možete prikazati u različitim smjerovima, a njegove podesive šipke mogu se proširiti na maksimalno 21 inč visine, prikladne za različite dužine ogrlice.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji