• Newbie
GUKA nakit kutija organizator sa ogledalom, 5-sloj nakit slučaj sa 4 ladice za ogrlice, narukvice, sat, prstena & naušnica, veliki koža nakit skladište za rođendan vjenčanje poklone.

GUKA nakit kutija organizator sa ogledalom, 5-sloj nakit slučaj sa 4 ladice za ogrlice, narukvice, sat, prstena & naušnica, veliki

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Sjajna svijetlo zlatna drška. Elegantna PU koža od vještačkog drveta. Pokažite svoju kolekciju prijateljima : sa velikim prozorom sa dva integrisana prozora, ova kutija za nakit omogućava vama i vašim prijateljima da gledate svoj nakit iz različitih uglova. Možete prikazati svoje omiljene komade i jednostavno izabrati šta želite unutar okvira. Drugačiji stil dizajna : ponosni smo što nudimo kutiju za nakit koja se izdvaja od ostalih. Sa svojim inovativnim strukturalnim dizajnom, svaka particija se koristi u svom punom potencijalu, što vam omogućava da pohranite različite vrste nakita, kao što su narukvice, ogrlice, minđuše, kopče za kosu, satovi i još mnogo toga. Ova kutija osigurava da sav vaš nakit ostane organiziran i uredan. Jedinstveni stil dizajna : ponosni smo što nudimo kutiju za nakit koja je zaista jedinstvena. Sa svojim inovativnim strukturnim dizajnom, ova kutija maksimizira upotrebu svake pregrade za čuvanje različitih vrsta nakita, uključujući narukvice, ogrlice, minđuše, kopče za kosu, satove i još mnogo toga. Možete održavati sav svoj nakit organiziranim i urednim i nikada više ne brinite o tome da ćete svoje predmete izgubiti. Jednostavno, ali sa stilom : napravljen od visokokvalitetne PU kože i čvrstog medijapana, ovaj organizator nakita je dobro konstruisan i izdržljiv. Podstava od mekanog baršuna štiti vaš nakit od prašine, ogrebotina i oštećenja, pazeći da ostane u zasljepljujućem stanju. Jednostavan i moderan dizajn ovog organizatora upotpunit će svaki dekor i dodati elegantan dodir vašem prostoru. Odličan poklon za vašu voljenu : ova posebna kutija za nakit jedinstven je i originalan izbor poklona elegantnog i elegantnog izgleda i prvoklasne izrade. To je promišljen poklon koji će vaša žena, devojka ili mama sigurno ceniti, a to će im sigurno izmamiti osmeh na lice. Dajte im poklon koji će čuvati njihov dragocjeni nakit sigurnim, organiziranim i lako dostupnim.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji