• Newbie
Zukeegg kuke za viseći snažni ljepljivi kukir utikač za napajanje kuka na zidu na zid-ljepljive kuke za skladištenje kuka kupatila Kuhinja.

Zukeegg kuke za viseći snažni ljepljivi kukir utikač za napajanje kuka na zidu na zid-ljepljive kuke za skladištenje kuka kupatila

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

✦ Koristi se na raznim površinama, poput drveta, pločica, keramike, metala, plastične površine i još mnogo, posebno sjajnih za viseći tuš ili kupatilo u kupaonici ili kuhinjskom priboru i alate na pločicu. * Kuka za lijepljenje ručnika, jednostavan dizajn čvrste boje, može se koristiti u mnogim scenarijima. * Za viseći kuhinjski pribor i utikači, dnevne ključeve i dnevne potrebe, kupaonice, britvice, četkice za zube itd. * Idealno za rješavanje problema sa kuhinjom, kupaonice, dnevnog boravka ili uredskih proizvoda. ✦ Koristi se na raznim površinama, poput drveta, pločica, keramike, metala, plastične površine i još mnogo, posebno sjajnih za viseći tuš ili kupatilo u kupaonici ili kuhinjskom priboru i alate na pločicu. * Kuka za lijepljenje ručnika, jednostavan dizajn čvrste boje, može se koristiti u mnogim scenarijima. * Za viseći kuhinjski pribor i utikači, dnevne ključeve i dnevne potrebe, kupaonice, britvice, četkice za zube itd. * Idealno za rješavanje problema sa kuhinjom, kupaonice, dnevnog boravka ili uredskih proizvoda. Kategorija proizvoda Viscose Hook Materia BSShapemore od trokrevetne kuke Kolorplug kuka 3 pakovanje mješovite boje Kapacitet3kgstylemodern minimalistički.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji