• Newbie
Akenhety ljepljivi zidni kuke za viseće torbe za viseće vrećice, kapu, ručnik, ormar za vješalica za oblaganje Hange Hanger kuhinja kupatilo kupatilo za spavaće sobe (6 paketa, bijelo)

Akenhety ljepljivi zidni kuke za viseće torbe za viseće vrećice, kapu, ručnik, ormar za vješalica za oblaganje Hange Hanger kuhinja

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Izrađen plastičnim ABS materijalom, 360 ° okretne zidne kuke omogućava vam da se okrećete za odabir stavki po potrebi. Ljepljiva kuka velike viskoznosti osiguravajući kvalitetu i dugovječnost, podrška visini veliki kapacitet i održava više predmeta na mjestu bez brige o padu. Akenhetyjeve ljepljive kuke široko se koriste na glatkim i tvrdim površinama, poput drveta, pločica, keramike, metala, stakla, daska, nehrđajućeg krade, plastične površine i još mnogo toga. Lako zalijepiti i neće oštetiti vaš zid, nema potrebe za noktima i vježbanjem. Lako se uklanja bez oštećenja površine. Sažeti stil dizajn su lijepi i moderni, njegov moderan stil odgovara vašoj kući, pogodno za vašu spavaću sobu, kupatilo, kuhinju i ured. Kuke za komunalne usluge se široko koriste kao stropne kuke, kuke za kapute, kuka za postrojenje, kupatilo kuke, kuke za slike, ispod kabineta ili ormar za odjeću pod stropnim ormarićima Utility kuke i još mnogo toga. Možete objesiti različite predmete poput kuhinjskog pribora u kuhinji, ogrtača, četkica i ručnika u kupaonici, kapici, vrećama, torbicom, odjeći, ključevima u dnevnoj sobi. Kako instalirati : 1. Prije postavljanja ljepilo, provjerite je li površina čista, suha, bez prašine i ulja i obrišite je prvo. 2. Skizite zaštitni film na stražnjoj strani kuke. 3. Zalijepite na bilo kojoj glatkoj površini i čvrsto pritisnite da biste uklonili mjehuriće. 4. Preporučuje se ostaviti 24 sata prije nego što visi bilo koji predmet kako bi se osiguralo da je proizvod čvrst i fiksan. Napomene : 1. Ne objesite višak kilograma, skupih ili krhkih proizvoda. 2. Primjenjivo na sve vrste glatkih površina, poput keramičke pločice, mermera, stakla, nehrđajućeg čelika, drva, metala ili plastike. 3. Nije pogodan za pozadinu, boju, obojene zidove i grube površine. 4. Maksimalno opterećenje je do 6 kilograma. Kako ukloniti : zagrejati ga sušilom za kosu, a zatim je polako uklonite sa strane bez napuštanja traga. Specifikacija : Materijal : ABS plastične dimenzije : 2,8 "L x 2" W zidna kuka; 3.35 "L X 3" W Ljepila Količina : 6 paketa.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji