• Newbie
Greenside Crketi Prirodni drveni zidni kuke-paket sa 4 tamno orahovog kaputa na zidu modernim modernim malim drvenim kukama-ukrasnim rustikalnim klinčima za viseće vješalica-kupatilo peg.

Greenside Crketi Prirodni drveni zidni kuke-paket sa 4 tamno orahovog kaputa na zidu modernim modernim malim drvenim kukama-ukrasnim

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Nesigurni Kako pohraniti sve svoje kapute, torbe, ručnike i odjeću, a istovremeno održavajući moderan, elegantan estetik vašeg doma? Zanati za Greenside ima savršeno rješenje za vas lijepo jedinstvenim, ali jakim i izdržljivim drvenim zidnim kukama! Idealno za upotrebu bilo gdje oko vašeg doma, ove ručne male kuke mogu se brzo instalirati za trenutno rješenje za pohranu koje je dovoljno jak da drži teške predmete dok su još uvijek elegantni i neslavni. Za viseće rešenje koje je praktično kao što je stilsko, ne gledamo dalje! Uključene su sidre za suhozid - ultra izdržljiva i dizajnirana da drže čak i velike kapute i teške torbe, naše drvene zidne kuke proizvedene su za trajanje života. Možete kupiti s povjerenjem znajući da su naše drvene zidne kuke izrađene na najviši standard s našim posebnim sidrićnim sustavom tako da mogu podržati sve što vam trebaju. Ditch Plain, dosadne zidne kuke u korist našeg netaknog, sofisticiranog dizajna koji je vizualno zapanjujući jer inteligentno podržava težinu. Instalirajte u zapisnike i čuvajte svoje stvari bez problema da biste stvorili prostor i smanjili nered, čineći da se vaša kuća osjeća više kao dom. Možete kupiti s povjerenjem znajući da su naše drvene zidne kuke izrađene na najviši standard s našim posebnim sidrićnim sustavom tako da mogu podržati sve što vam trebaju. Jedinstveni i moderni - Greenside zanate nastoji pružiti jedinstvene i atraktivne alternative tradicionalnim vratima i zidnim vješalicama koji često ne nadopunjuju moderne domove. Instalirajte u zapisnike i čuvajte svoje stvari bez problema da biste stvorili prostor i smanjili nered, čineći da se vaša kuća osjeća više kao dom. Bez obzira na vaše potrebe, naši drveni zidni vješalice su ovdje kako bi vas smjestili! Idealno za viseći širok raspon odjeće, uključujući teške kapute i kupaonice, tu kuke ne mogu ništa učiniti. Jedinstveni i moderni - Greenside zanate nastoji pružiti jedinstvene i atraktivne alternative tradicionalnim vratima i zidnim vješalicama koji često ne nadopunjuju moderne domove.Višenamjenski - idealan za kape, kapute, ručnike, haljine, vreće i odjeću, mogućnosti su beskrajne sa inovativnim drvenim zidnim kukama za zateme.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji