• Newbie
VicOsey 6 Pack kaput Zidni, kuke za ručnike, zidne kuke za viseće kapute, torbe, kape, ručnici, moderni drveni nosač šešira Organizator ulaznica (orah)

VicOsey 6 Pack kaput Zidni, kuke za ručnike, zidne kuke za viseće kapute, torbe, kape, ručnici, moderni drveni nosač šešira Organizator

KM 7.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Jednostavno, ali sposobna】 debela konstrukcija od punog drveta sa ugrađenim montažnim metalnim hardverom, ove teške zidne kuke mogu se lako držati do 25 skoka težine, a dizajn protiv klizanja osigurava da su stvari sigurne da biste izbjegli da se izbegavaju. Može se lako instalirati tako što ćete napraviti rupu u zidu, umetnuti sidro i zatezanje vijka. Kada ih držite ulaznim vratima, u vašoj spavaćoj sobi ili čak razbacani u cijelom vašem stambenom prostoru, zidne kuke su odlične spasitelje prostora koji čuvaju prostore koji čuvaju vašu kuću izgleda uredno. 【Quality】 vrhunske zidne kuke. Konačno zategnite kuku od drva u sidro. Gusta kuka omogućava vam da objesite štand ili jaknu bez vešalice. 【Zidne ukrasne kuke】 Atraktivni dizajn ovog predmeta ne čini ga samo ukrasnim komadom. Jednostavno, ali sposobna】 debela konstrukcija od punog drveta sa ugrađenim montažnim metalnim hardverom, ove teške zidne kuke mogu se lako držati do 25 skoka težine, a dizajn protiv klizanja osigurava da su stvari sigurne da biste izbjegli da se izbegavaju. Napravljen od 100% zidne kuke od oraha. Čist je, svijetla, prirodna i modna, a tekstura drva stilski se stilski miješa u prirodnom prostoru. 【Moderni kukice od drveta】 Jednostavni su, praktični i istovremeno elegantni.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji