• Newbie
Cabilock 30pcs Koristite dekartu za ručnik retro montira kuća od platna hat aluminijumski nosač legura grebasta spavaća soba hardver: metalna soba rustikalna vješalica odjeća vješalica za ključeve

Cabilock 30pcs Koristite dekartu za ručnik retro montira kuća od platna hat aluminijumski nosač legura grebasta spavaća soba hardver:

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kuka za metalne kapute - antikne i estetske kapute ili vješalice koji donosi dodir klase i jednostavnost u vaš dom ili ormar. Vješalica za antikne kaput - zidne kuke široko se koriste u kupaonici, vanjskoj, kuhinji, kukicama kaputa, tipkama za ključeve. Kopač za objedovanje u kupaonici - Koristite ih unutar ulaznih vrata, unosa kuhinje, na ekranu, u kupaonicama ili bilo gdje trebate šarmantnu organizaciju. Viseći nosač nosača - Može se koristiti za pohranu i organizovanje bilo gdje, posebno odlično za kupaonicu ili kuhinju. Viseće kuke - Koristite ih unutar ulaznih vrata, unosa kuhinje, na ekranu, u kupaonici ili bilo gdje što vam je potrebna šarmantna organizacija. Kuka za metalne kapute - antikne i estetske kapute ili vješalice koji donosi dodir klase i jednostavnost u vaš dom ili ormar. Vješalica za antikne kaput - zidne kuke široko se koriste u kupaonici, vanjskoj, kuhinji, kukicama kaputa, tipkama za ključeve. Kopač za objedovanje u kupaonici - Koristite ih unutar ulaznih vrata, unosa kuhinje, na ekranu, u kupaonicama ili bilo gdje trebate šarmantnu organizaciju. Viseći nosač nosača - Može se koristiti za pohranu i organizovanje bilo gdje, posebno odlično za kupaonicu ili kuhinju. Viseće kuke - Koristite ih unutar ulaznih vrata, unosa kuhinje, na ekranu, u kupaonici ili bilo gdje što vam je potrebna šarmantna organizacija. Paket uključuje 30 x Karakteristike kuka -Size : 3,10x1.80x1.50cm / 1,22x0.71x0.59in -voja kuka ima jednostavan dizajn i izgled koji će dobro odgovarati vašem namještaju. -Kolor : Bronca - Materijal od legure aluminija,, u dugu upotrebu. -Retro dizajn, pustite garderoom punim ukusa primitivne jednostavnosti. -Materijal : aluminijumske legure - mogu se dati kao pokloni porodici i prijateljima. -Simple i elegantna izrada, dobar ukras za dom.Gods Opis Hanger kaput je čvrst i s otporom. Predtični nosač je stalak za kuku protiv hrđe s jednom kukom koji se koristi za držanje odjeće, ručnika ili drugih stvari u kupaonici , Spavaća soba, kuhinja, ostava, praonica, garaža, foaje, hodnik, trijem, etc.Bathroom viseći regali korisno je zadržati vašu kuću urednu i uredu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji