• Newbie
Ljepljiva zidna kuka sa 6 rotiranih kuka, samoljepljivim zidnim kukama za kape i kapute, savršeno za viseće alate za kuhanje i ručnike u kuhinji i spavaćoj sobi, nove nadogradnje.

Ljepljiva zidna kuka sa 6 rotiranih kuka, samoljepljivim zidnim kukama za kape i kapute, savršeno za viseće alate za kuhanje i ručnike

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pričekajte 24 sata prije visećih stvari.Materijali kvalitete : inovirani PP kompozitni. Molimo vas osigurajte da je zid čist prije instalacije. Inovativni dizajn : Jednostavan za instaliranje i upotrebu, bez vijka, bez rupa, 6 kuka za rotiranje 360 ​​stupnjeva može se instalirati na Will, lako se obnašati i pristupiti, koristiti u vašoj kuhinji, kupaonici, spavaćoj sobi, foaju, hodniku, ured Uštedite puno prostora. Savršen je i uslužni prostor za dječje sobe, spavaće sobe, kupatilo itd. Opseg upotrebe : Kuka se može koristiti na glatkim površinama kao što su mramorna, keramička pločica, glatko staklo, plastična površina, zid od punog drveta itd. Savršen je i komunalno za dječje igralište, spavaće sobe, kupatilo itd. Dobija male predmete sa poda i oslobađa police. Molimo očistite ulje, prašinu i vodu na površinu prije nego što ga instalirate kukom i zalijepite nakon sušenja. Trajna izdržljivost : Kuka je napravljena od novog PP materijala. Inovativni dizajn : Jednostavan za instaliranje i upotrebu, bez vijka, bez rupa, 6 kuka za rotiranje 360 ​​stupnjeva može se instalirati na Will, lako se obnašati i pristupiti, koristiti u vašoj kuhinji, kupaonici, spavaćoj sobi, foaju, hodniku, ured Uštedite puno prostora. Oljuštite zaštitnu naljepnicu za stražnju zaštitu. Fiksno na mestu instalacije, naporno pritisnite na 6 bodova za više od 15s. Slatka oblika : savršene dizajnerska zidna kuka za spavaću sobu vašeg djeteta, odlična za organiziranje torbica, jakne, dječjih dodataka i sve ostalo. Ima snažnu imovinu protiv starenja.rust Dokaz, otporan na koroziju, ekološki, netoksični i mirisni. Opseg upotrebe : Kuka se može koristiti na glatkim površinama kao što su mramorna, keramička pločica, glatko staklo, plastična površina, zid od punog drveta itd. Jaka ljepljiva traka na leđima je jak ležaj i izdržljiv. Dobija male predmete sa poda i oslobađa police. Pričekajte 24 sata prije visećih stvari. Kvalitetni materijali : inovirani PP kompozit. Pričekajte 24 sata ili više prije visećih predmeta, a maksimalna težina ne smije prelaziti 11 kilograma (ne više od 2 kilograma po kuku). Ne može se koristiti na grubim površinama. Višenamjenska kreativna kuka.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji