• Newbie
GENIGW CLAMSHELL TIP POVRATAK KUHINJA KUHINJA KUPA STAN BIN BIN BIN BIN BOX KAFET ZA ODRŽAVANJE OTPADNE KAFET KUPAONA WC

GENIGW CLAMSHELL TIP POVRATAK KUHINJA KUHINJA KUPA STAN BIN BIN BIN BIN BOX KAFET ZA ODRŽAVANJE OTPADNE KAFET KUPAONA WC

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ključna štampa, jednostavna za. Pojačani dizajn može lako poklopac lako dodirivati ​​vreća za smeće i smeće da bi blokirali smeće u domaćinstvu. Sa širinom od samo 19,6cm, može se postaviti u malom neiskorištenom prostoru kako bi se napravila puna upotreba prostora. Opseg primjene : toaleti, kupaonice, hoteli, restorani i druga mjesta. Povećajte stativ, nema potrebe za savijanjem, prikladnijim za izbacivanje smeća. Ključna štampa, jednostavna za. Pojačani dizajn može lako poklopac lako dodirivati ​​vreća za smeće i smeće da bi blokirali smeće u domaćinstvu. Sa širinom od samo 19,6cm, može se postaviti u malom neiskorištenom prostoru kako bi se napravila puna upotreba prostora. Opseg primjene : toaleti, kupaonice, hoteli, restorani i druga mjesta. Povećajte stativ, nema potrebe za savijanjem, prikladnijim za izbacivanje smeća. Ključna štampa, jednostavna za. Pojačani dizajn može lako dodirivati ​​poklopac bez dodirivanja vreća za smeće i smeće da bi blokirao kućno smeće. Sa širinom od samo 19,6 cm, može se postaviti u malom neiskorištenom prostoru da bi se u potpunosti iskoristio Prostor aplikacije : toaleti, kupatila, hoteli, restorani i druga mjesta. Ugledati stativ, nema potrebe za savijanjem, prikladnije za izbacivanje smeća. Ime : visoki smeće : 15 LSize : 332 * 196 * 485 mm Color : Kao što je prikazano uvršteno : 1 * Visok pitot za smeće : 1. Molimo vas da dopustite razliku od 1-3cm (0,4-1,18 ") zbog ručnog mjerenja i blage promjene boje za različite postavke ekrana.2. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molim te razumijem.

U svojstva

Name:
Tall Trash Can
Material:
PP
Capacity:
15L
Size:
332 * 196 * 485 mm
Color:
as shown
Packing included:
1 * Tall Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :

Proizvodi u kategoriji