• Newbie
Increkid 13,2 galon kanta za smeće, kuhinjski kanti za smeće sa unutrašnjim kantima i šarkama, pravokutni korak na prašini, mekani, nepropusno za kućno uredski tržni centar (50 l)

Increkid 13,2 galon kanta za smeće, kuhinjski kanti za smeće sa unutrašnjim kantima i šarkama, pravokutni korak na prašini, mekani,

KM 13.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

♥ Mute & Slowdown Poklopac ♥ Još uvijek muči glasno lupanje zvuka tradicionalnih kante za smeće? Lid našeg smeća može usvojiti ABS hidraulički dizajn usporavanja. Pogodan je za kuhinju, studiju, vrt, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, ured, trgovački centar, aerodrom, školu i druga mjesta koja su vam potrebna. ♥ Mute & Slowdown Poklopac ♥ Još uvijek muči glasno lupanje zvuka tradicionalnih kante za smeće? Lid našeg smeća može usvojiti ABS hidraulički dizajn usporavanja. - Pogodan je za kuhinju, studiju, vrt, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, kancelariju, trgovački centar, aerodrom, školu i druga mjesta koja su vam potrebna. Jednostavan i elegantan izgled nadopunjuju vaš porodični stil. → Karakteristike : - - ukinuta visokokvalitetnog brušenog nehrđajućeg čelika, ima i elegantan izgled i dobre performanse. Kad je poklopac zatvoren, nećete u bilo kojem trenutku osjetiti omršavanje mirisanja, zaštitite zdravlje vas i vaše porodice. ♥ Pogodan dizajn ručke ♥ Površina smeća od nehrđajućeg čelika može se glatka i okrugla, a na leđima se nalazi ručka za jednostavno podizanje i pomicanje kante za smeće.54lbs - Kapacitet : 13. ♥ Pogodno za svugdje od visokokvalitetnog brušenog nehrđajućeg čelika, ima i elegantan izgled i dobre performanse. Vrijedno je spomenuti da unutrašnja kanta ima otvor za skladištenje dizajnirana za skrivanje dodatnog dijela vreće za smeće. Smeće ne može imati tvrde ivice za zaštitu sigurnosti vas i vaše porodice. ♥ Pogodan dizajn ručke ♥ Površina smeća od nehrđajućeg čelika može se glatka i okrugla, a na leđima se nalazi ručka za jednostavno podizanje i pomicanje kante za smeće. Postoje ručke s obje strane unutrašnje cijeve kako bi se olakšalo čišćenje unutrašnje cijeve i zamjene vrećica za smeće. - smisao lid izolirati osebujni miris smeća. Kad se pedal pusti, poklopac će se automatski zatvoriti lagano i polako, a da ne iznerviraju glasne šiške.6 "- (ABS) Unutarnja kantu : Polipropilen (PP) → Paket uključuje : 1x 50 L CAN 1x Korisnički priručnik → Napomena : 1. Postoje ručke s obje strane unutrašnje cijeve kako bi se olakšalo čišćenje unutrašnje cijeve i zamjene vrećica za smeće. ♥ Ample Space Trash Can ♥ 50 L Kapacitet Kapacitet Kapacitet Kapacitet je idealna veličina za svakodnevnu upotrebu u porodici. Pogodan je za kuhinju, studiju, vrt, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, ured, trgovački centar, aerodrom, školu i druga mjesta koja su vam potrebna. Kad je poklopac zatvoren, nećete u bilo kojem trenutku osjetiti omršavanje mirisanja, zaštitite zdravlje vas i vaše porodice. Mute sporog poklopca neće napraviti pupljenje zvuka. Jednostavan i elegantan izgled nadopunjuju vaš porodični stil.Manualno mjerenje može imati pogreške.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji