• Newbie
Mala futrola sa kose sa vlaknom za kosu, prstom za sjenilo, suhi poljski i kosi i brada maskara dodirni komplet Primite 6 proizvoda besplatno !!!

Mala futrola sa kose sa vlaknom za kosu, prstom za sjenilo, suhi poljski i kosi i brada maskara dodirni komplet Primite 6 proizvoda

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

1 Kaboodle komplet Vrijednost 19,99 KERATHIK GLAVNA ZGRADA FIBER 12.5 G CRNA BOJA VRIJEDNOST $ 24.99. 1 Kerateik Grey & Root Touch up Vrijednost 14,99 Instant poljska promjena, suha preša na poljskom, 1 kutikula 1 Vrijednost datoteke noktiju 7,00 KERATHIK INSTANT EYNT SHADWWILE VALUE $ 7,95. Ovaj komplet ima 1 Keratekik kose građevinske vlakne crne boje, 1 kerathik siva i korijenska dodirna maskara koja će se podudarati, trenutna poljska promjena i prevlačenje u trenutku sjenila. Svi ovi proizvodi povoljno su u 1 kompletu. Imate li prorjeđivanje problema sa kosom? Nabavite produženu liniju i debljinu kose s Kerate Athik zadebljajući vlakne za kosu. Ne sjedite na kauču i pitate se da li biste trebali isprobati nešto novo, ustati i učini nešto u vezi s tim. Isprobajte najbolju kosu oko, Keratehik. Zagledati ćete u zaprepašćenju dok vaša kosa postaje gušća dok još uvijek izgleda prirodno. Zvijezde filmova to rade zašto ne bi zar ne. Nabavite trenutni korijen dodirnite i uštedite sebi putovanje sa salonom sa sivim i korijenskim dodirom gore. Dizajniran da savršeno miješa i prikriva replog za kosu ili sive, on će pružiti instant kosu dodirnuti. Pokriva korijene i obnavljanje brzo i lako bez ubrzavanja za savršene rezultate u minuti. PRECIZITET PRECIZITELJA MANSARA postavlja privremenu boju upravo tamo gdje želite. Rezultat je prirodna boja, savršena za dom, torbu i putovanja. Proizvod se lako prati s jednom šamponom, ostavljajući iza trke. 100% suhi lak za nokte, instant poljska promjena je novi način za postavljanje laka za nokte bez svih uobičajenih buka! Pozdravi se do vremena sušenja, mrlje i pruge tečnog laka za nokte! Promjena promjena poljskih zaloga za nokte izrađene su od 100% stvarnog laka za nokte i pružit će vam prekrasnu manikuru u nekoliko minuta bez svih gnjavaža! Svaka poljska traka sadrži bazu, boju i gornji sloj za manikuru kvalitete salona koji traje do 14 dana i može se lako ukloniti uz uklanjanje laka za nokte. Jeste li umorni od neurednih, napornih konvencionalnih setova sjenila za oči? Za manje od 10 sekundi jednostavno možete nanijeti sjenu na svako oko i postići zapanjujući izgled koji ste oduvijek željeli. Ono što više oka bude napravljeno od visokokvalitetnih minerala, čineći ga otporno na vodu, dovode na dovodu i dugotrajni da biste bili sjajni sa satom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji