• Newbie
Vlovso za šminka za torbicu, dvoslojnu kozmetičku torbu, male šminkersku torbu za šminku Travel šminke za žene Dnevne kozmetičke torbe prijenosne vreće za četkicu za šminku, sobna kozmetička torba za žene i djevojke.

Vlovso za šminka za torbicu, dvoslojnu kozmetičku torbu, male šminkersku torbu za šminku Travel šminke za žene Dnevne kozmetičke torbe

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

2022 Nadograđeni multifunkcionalni dizajn : ove vrećice za šminku za žene pogodne su za kozmetiku, toaletne potrepštine, šminke, proizvode za njegu kože, proizvode za nokte, putni pribor itd. Četiri bočne mrežne torbice mogu pohraniti ruž, prikrivač, male boce parfema itd. Dno vrećice opremljena je neovisnom prostorom za odlaganje četkica i četverostrukim držačem četkica za neovisnu higijenu. Turistička torba za toaletne potrepštine savršeno sadrže sve vaše šminke za svakodnevnu upotrebu ili putovanje. Četiri bočne mrežne torbice mogu pohraniti ruž, prikrivač, male boce parfema itd. Dopustite da ga nosite bez napora, velika vreća za šminku je kombinacija sofisticiranosti i elegancije. Možete ga staviti u svoj dom, koristiti ga kao kesicu za pohranu ili ga smjestiti u svoj prtljag. 【Jedinstveni i izvrsni dizajn】 Velika torba za šminkanje kapaciteta može pohraniti 3-5 dana putne kozmetike, putni vrećicu za šminku Bočni i proširene bočne torbe za nošenje, jednostavno za nošenje. 【Prijenosna putna kozmetička torba】 Kozmetička torba izrađena je od visokokvalitetnog vodootpornog oksfordske krpe, otporna na habanje i izdržljivo, vlastitu laganu težinu, samo 0,3 lb, jednostavan za nošenje, veličina : 9 * 5,3 * 6,9 inča, veliki otvor za zatvaranje, Ugrađeni predmeti na prvi pogled.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji