• Newbie
Super kreativna naljepnica za vodu - 5 vinilna naljepnica iz vinilne dekale iz Blue Cannon trgovačke kompanije. Savršeno za VSco djevojke, boce za vodu, prijenosna računala, bilježnice, automobil itd.

Super kreativna naljepnica za vodu - 5 vinilna naljepnica iz vinilne dekale iz Blue Cannon trgovačke kompanije. Savršeno za VSco djevojke,

KM 2.48
Dostupnost
Proizvod je dostupan

✅❤️Prodajte za bocu vode. Možete ga koristiti i za ukidanje računara, trackpads / tastature, boce za vodu, prijenosna računala, bilježnice i časopise. Estetske naljepnice ✅❤️ nalete mjere 5,6 '' na najdužim kraju. Izvrsno za VSCO djevojke, tinejdžere i djecu. ✅❤️ Vodootporna polipropilen koja neće oštetiti tečnosti. Izdržljiv laminat sa mat finisom. ✅❤️Split natrag rez oblivu s podijelom za lakše piling. ✅❤️ ???????? Izrađen u SAD-u : Ove se naljepnice dizajniraju, napravljene i pakovane ovdje u Sjedinjenim Državama. Originalni dizajn koncept MEL_12. Originalni dizajn Copyright by Blue Cannon Trading Company. Naljepnica za boce za vodu - Genius IDEA !! Vinil die naljepnica / naljepnica. Mjeri 5,6x2 inča. Savršeno za boce za vodu, prijenosna računala, bilježnice itd. Plava trgovačka kompanija za topovstvo je malog poslovanja u vlasništvu veterana koji su invalid. Uzimamo ogroman ponos u naše proizvode i nadam se da ćete zaista uživati ​​u svojoj narudžbi. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom narudžbom, nudimo 100% garanciju zadovoljstva.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji