• Newbie
Kožni gornji rub, aplikator za kutije DIY CRAFT tretman kožni valjak za bojenje, bijeli boja za ulje za ulje Crochet Thread, alati za maskiranje mesing sa dodatnim

Kožni gornji rub, aplikator za kutije DIY CRAFT tretman kožni valjak za bojenje, bijeli boja za ulje za ulje Crochet Thread, alati

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Jedinstveni podesivi regulator će puštati samo pravu količinu kako bi se pojavio valjak. Napravljen od visokokvalitetnog mesinganog materijala, teških i dugog radničkog vijeka. Bez otpada ulja, možete svaki put staviti 3 ml u ulje u rubnu ulje svaki put i to će biti dovoljno za upotrebu. Ovaj set valjka za ulje od kože ivice može primijeniti ulje povoljno i brzo na pojasevima, kaiševima i drugim projektima. Dolazi s dodatnim valjkom u slučaju da jedan valjak nedostaje. Jedinstveni podesivi regulator će puštati samo pravu količinu kako bi se pojavio valjak. Napravljen od visokokvalitetnog mesinganog materijala, teških i dugog radničkog vijeka. Bez otpada ulja, možete svaki put staviti 3 ml u ulje u rubnu ulje svaki put i to će biti dovoljno za upotrebu. Ovaj set valjka za ulje od kože ivice može primijeniti ulje povoljno i brzo na pojasevima, kaiševima i drugim projektima. Dolazi s dodatnim valjkom u slučaju da jedan valjak nedostaje. Specifikacija : Opis : Ovo je mesingani aplikator za boju od kože. Dye EDGE je teška i dobra je za bojenje pojas, trake ili bilo koji projekt povlačenjem preko rebrastih valjka. To je jedinstveni valjak regulatora omogućit će samo pravu količinu boja boja ulje da dođe do valjka. Napravljen od mesinga, ovaj naftni aplikator je izdržljiv i neće se premjestiti tijekom rada. Izrađen od visokokvalitetnog mesinganog materijala, teških dužnosti i dugog vijek trajanja. Ne smijete staviti 3 ml u ulje u rubnu ulje kutiju u rubnoj boji Vrijeme i to će biti dovoljno za upotrebu sa dodatnim valjkama u slučaju da jedan valjak nedostaje. Jedinstveni podesivi regulator omogućit će samo pravu količinu boje da se pojavi valjak za rolo za ulje na ulje mogu prikladno prikladno nanositi ulje i brzo na pojasevima, remenima i drugim projektima. Materijal : Materijal : mesingovčina Veličina : 40 x 25 x 10mm / 1,57 x 0,98 x 0.555 x 14mm / 0.59 x 0,55 Zrevi : 83g (približno) Paket uključuje : 1 x Aplikator BOX2 X Rollersnote : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalib ed isto, boja predmeta prikazana na fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

U svojstva

Description:
This is a brass applicator for leather edge dye. The edge :
dye is heavy duty and is good to dye belt, strip or any project by pulling over the ribbed roller. It is a unique regulator roller will allow :
just the right amount dye oil to come up the roller. Made of brass,this oil applicator is durable and will not move while working.:
Features:
Made of high quality brass material, heavy duty and long service life.:
No waste of oil, you can put about 3ml oil in the edge oil dye box every time and that will be enough for use.:
Comes with an extra roller in case that one roller is missing.:
A unique adjustable regulator will allow just the right amount dye to come up the roller.:
This leather edge oil dye roller set can apply oil conveniently and quickly on belts, straps and other projects.:
Specifications:
Material:
Brass
Box Size:
40 x 25 x 10mm / 1.57 x 0.98 x 0.39
Roller Size:
15 x 14mm / 0.59 x 0.55
Weight:
83g(approx.)
Package Includes:
1 x Applicator Box:
2 x Rollers:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Proizvodi u kategoriji