• Newbie
Kotačići ploča l oblikovati kotače kotača, 4pcs mali kotačići, 360 ° okretni kotači za namještaj, kolica za kolica u gumi, cvjetni štand toarnici za bebe, kolovoznici 5 rupa (boja: b)

Kotačići ploča l oblikovati kotače kotača, 4pcs mali kotačići, 360 ° okretni kotači za namještaj, kolica za kolica u gumi, cvjetni

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pravobibilnost : Naši kotačići mogu se koristiti za zamjenu raznih oštećenih ili teških za korištenje kućanskih aparata i nameštaja. Pružaju izvrsnu stabilnost i nosivost. Pogodan je za katove od punog drveta, travnjaka, mramorni podovi, tepisi itd. 4 Kotača nosivost : 1-inčni nosivost je 33 kg (72 lbs), 1,25 inčni nosivost je 48 kg (105 lbs) , 1,5-inčni nosivost je 66 kg (145 funti), 2-inčni nosivost je 81 kg (178 kilograma). Materijal : Pokretni kotači sa nosačima u obliku slova L, izrađeni od visokokvalitetnog TPE gumenog i kromiranog čelika, jakih i izdržljivih. Montažna ploča u obliku slova L štedi prostor i lako je instalirati i ispravlja problem koji ugao se ne može instalirati. Sigurnost : 5 rupa za montažu na oval koristi se za popravljanje željezničke šine i nisu se lako deformišu. Uglovi su ojačani da bi montažnu ploču učinili stabilnijom. Zadebljane zakovice valjka, brzi rotirajući ležajevi, neklizajući, tihi. Pokretni točkovi kotača mogu se koristiti u kućama, školama, garažama, trgovinama, kolicama i bolnicama. Teški kotači mogu se koristiti za pomicanje otomana, stola za kavu, biljne stalke itd. Pružaju izvrsnu stabilnost i nosivost. Pogodan je za katove od punog drveta, travnjaka, mramorni podovi, tepisi itd. 4 Kotača nosivost : 1-inčni nosivost je 33 kg (72 lbs), 1,25 inčni nosivost je 48 kg (105 lbs) , 1,5-inčni nosivost je 66 kg (145 funti), 2-inčni nosivost je 81 kg (178 kilograma). Materijal : Pokretni kotači sa nosačima u obliku slova L, izrađeni od visokokvalitetnog TPE gumenog i kromiranog čelika, jakih i izdržljivih. Montažna ploča u obliku slova L štedi prostor i lako je instalirati i ispravlja problem koji ugao se ne može instalirati. Sigurnost : 5 rupa za montažu na oval koristi se za popravljanje željezničke šine i nisu se lako deformišu. Uglovi su ojačani da bi montažnu ploču učinili stabilnijom. Zadebljane zakovice valjka, brzi rotirajući ležajevi, neklizajući, tihi. Pokretni točkovi kotača mogu se koristiti u kućama, školama, garažama, trgovinama, kolicama i bolnicama. Teški kotači mogu se koristiti za pomicanje otomana, stola za kavu, biljne stalke itd. Da li gurate ili nosite opremu s jednog mjesta na drugo? Instalirajte ove kotače na svoju opremu i prestanite da se opterećujete na leđa, sačuvajte energiju i manevrirajte nameštaj ili opremu na koji ga želite s lakoćom i udobnošću. Univerzalni kotači u obliku Brakel su vrlo kvalitetni Pogodno za vaš svakodnevni posao i namještaj. Ovo je izdržljiv okretni otvor za nerežiranje s teškim ležajem i maksimalnim ležajem opterećenja 81kg.if Imate bilo kakvih pitanja kada koristite, slobodno nas kontaktirajte po poruci.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji