• Newbie
SunCaptor Mesh Popup korpa za veš-prenosive, izdržljive ručke, sklopive za skladištenje i lako se otvaraju. Sklopive korpe za Pop-up odjeću odlične su za dječiju sobu, studentski dom ili putovanja.

SunCaptor Mesh Popup korpa za veš-prenosive, izdržljive ručke, sklopive za skladištenje i lako se otvaraju. Sklopive korpe za Pop-up

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Prenosiva i ušteda prostora : dve izdržljive ručke olakšavaju nošenje ove iskačuće korpe u vešeraj. Savršena korpa za studentsku spavaonicu, mali stan, putovanje ili bilo gdje prostor je ograničen. Trgovine stan : uvijte fleksibilni lagani okvir na ovoj iskačućoj korpi da biste ga presavili ravno za praktično skladištenje. Odlično za dom ili putovanja : koristite kao pop-up korpu za veš, korpu za igračke ili je presavijte ravno za lako pakovanje kada ste u pokretu. Čvrsta mrežasta konstrukcija : izdržljiv mrežasti materijal omogućava cirkulaciju vazduha kako bi se eliminisala vlaga i mirisi. Paket Uključuje Dva Mesh Popup Veš Korpi. Ova Sun Captor lagana korpa se lako otvara za držanje punog tereta veša. Napravljen je od mrežastog materijala; ovo omogućava da vazduh cirkuliše kroz korpu eliminišući vlagu i tipične mirise korpe za veš. Dve čvrste ručke na vrhu korpe olakšavaju nošenje u jednoj ruci, što vam omogućava da nosite sa sobom deterdžent ili druge potrebne predmete. Nema potrebe da smišljate gde da skladištite glomaznu korpu za veš, ova korpa se sklapa ravno. Okvir na ovoj korpi je fleksibilan, tako da ga možete saviti ravno za praktično čuvanje kada nije potrebno. Ova sklopiva funkcija čini ga posebno korisnim za studentske spavaonice, kampovanje, putovanja, male apartmane ili bilo gdje gdje je prostor ograničen. Ova mrežasta torba je također idealna za nošenje kao torba za plažu za držanje ručnika i igračaka za plažu. Pijesak će se provući kroz mrežu, tako da se nećete zateći da nosite pijesak kući sa sobom. Mesh sklopiva popup korpa ima dimenzije 14 inča X 24 inča. Dostupan je u sljedećim bojama : crna i tamnoplava. Paket Uključuje Dva Mesh Popup Veš Korpi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji