• Newbie
Sanjiaofen 2 pakovanja 75L velika korpa za veš zelena korpa za veš sa produženim ručkama,Samostojeća vodootporna korpa za odeću za dečake, dečiji drveni dekor ,Nersery, spavaća soba, kupatilo.

Sanjiaofen 2 pakovanja 75L velika korpa za veš zelena korpa za veš sa produženim ručkama,Samostojeća vodootporna korpa za odeću za

KM 10.49
Dostupnost
Proizvod je dostupan

{Veliki kapacitet Ultra prostran} : dimenzije svake sanjiaofen XL korpe za veš su 15,7"D x 11,8"Š x 24,6" H sa 75l velikog kapaciteta. Pruža dovoljno prostora za smještaj mnogih vaših predmeta za domaćinstvo.Dobar izbor za porodični život. {Dvije proširene ručke} : zelena korpa za veš sa dvije produžene ručke. Proširena drška je pogodnija za kretanje.Čvrsta i izdržljiva.Dizajn dugih ručki je praktičniji. {Sklopivi i vodootporni premaz} : visoka korpa za veš sa vodootpornim premazom,olakšava čišćenje.Pažnja : ne može se prati u mašini, jednostavno obrišite vlažnom spužvom ili krpom.Sklopivi dizajn jednostavan za čuvanje, uštedite prostor. {Samostojeći dizajn} : gornji deo korpe za skladištenje je podržan čvrstim nosačem.Nije lako deformirati.koji pomažu velikoj korpi za veš da dobro stoji. {Multi-function} : ova korpa za veš ne može se koristiti samo kao korpa za veš, već i kao korpa za odlaganje. Korpu za odjeću možete koristiti za spremanje ručnika, ćebadi, odjeće,igračaka, jastuka itd.Savršeno za studentske spavaonice, kampere, apartmane, korištenje hotela, dječiju sobu za dječje jaslice i pomoćnu sobu. Sanjiaofen, porodični brend osnovan 2018.godine, pružio je pogodan način života mnogim porodicama u kratkom periodu od godinu dana. Čast nam je to učiniti. Istovremeno, nastavljamo da razvijamo nove proizvode, nove modele, sada imamo niz različitih boja, različite stilove proizvoda za izbor.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji