• Newbie
Dječija Pop-Up korpa za veš, Penguin - Folds Ravna za skladištenje i lako se otvara. Djeci će se svidjeti hampers black Penguin Head koja se savija i služi kao poklopac, sa svojim simpatičnim očima i žutim kljunom.

Dječija Pop-Up korpa za veš, Penguin - Folds Ravna za skladištenje i lako se otvara. Djeci će se svidjeti hampers black Penguin Head

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dizajn crno-bijelog pingvina prilagođen djeci motivira djecu da pokupe svoj prljavi veš. Lagana, sklopiva konstrukcija čini korpu za veš prenosivom, šireći se da drži velika opterećenja. Lako za otvaranje; samo otkači i širi se. Slatka penguin poklopac glavu zatvara sa čičak zatvaračem. Predivna penguin veličina korpe za veš kada je otvorena je 15 inča u prečniku i 22 inča visoka. Napravljen od lakog za čišćenje, prozračnog poliestera za održavanje iskačućih prepreka bez mirisa i vlage. Većina djece misli da su pingvini preslatki i zabavni. Dakle, ako vaše dijete ima tendenciju da ispusti svoju prljavu odjeću na pod spavaće sobe ili kupatila, možda će biti motivirano da stavi svoj veš tamo gdje pripada uz našu crno-bijelu Penguin Pop-up korpu za veš prilagođenu djeci. Lagana, sklopiva konstrukcija čini korpu za veš prenosivom, tako da je možete pomerati po kući, iz spavaće sobe u vešeraj, na primer. Lako se otvara; samo ga otkačite i širi se na 15 inča u prečniku sa 22 inča visine tako da može da primi velika opterećenja. Deci će se dopasti crna glava pingvina koja se savija unazad, služeći kao poklopac, sa svojim slatkim očima i žutim kljunom. Ima čičak poklopac tako da može zatvoriti i držati zaprljanu odjeću van pogleda. Penguin Pop-Up korpa za veš napravljena je od mješavine poliestera i poliestera koji se lako čisti i koji se može disati kako bi se spriječili mirisi i vlaga. Dodatna zabavna karakteristika dizajna su lepršava bijela krila na tijelu korpe koja ne zauzimaju dodatnu sobu, ali će nasmijati djecu i roditelje. Iskačuća korpa za veš se sklapa ravno za lakše čuvanje. Ali šanse su, pošto penguin dizajn nudi toliko privlačnosti, korpa će uvek biti dosta iskorišćena. Takođe je savršen za igraonice, garaže i pored bazena—gde god želite da motivišete decu da pokupe za sobom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji