• Newbie
Vjenčana cvjetna korpa, vjenčani ručni set korpe za cvijeće s prstenastim jastukom romantična lagana elegantna korpa za korpu za svadbene potrepštine ceremonija godišnjica kuće, vjenčana korpa za cvijeće,

Vjenčana cvjetna korpa, vjenčani ručni set korpe za cvijeće s prstenastim jastukom romantična lagana elegantna korpa za korpu za svadbene

KM 21.80
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dodajte prijatan ambijent : možete koristiti delikatnu korpu za cveće da razbacate latice po prolazu da blagoslovite svoje venčanje obiljem plodnosti romantično i sreća.Jednostavne i slatke vjenčane korpe sa cvijećem dodat će šarm vašem vjenčanju. 008 velika svjetleća Lopta za bilijar crna baza. Delikatan i šarmantan dizajn : profesionalno dizajnirana, ova korpa za cvijeće jedinstvenog oblika ekskluzivan je vjenčani predmet.Sa prekrasnom smeđom korpom za cvijeće sa jastukom. Prekrasna ruka?held cvijet basket set je za djevojčicu za korištenje na vjenčanju, utirući pravi brak način za vaše vjenčanje. Svjetleća Lopta za Branik Lopte za bilijar Newton creative home desk. Kvalitetan materijal : rustikalne korpe za cvjetnice izrađene su od pouzdanog materijala od tkanine, otporne na habanje i kidanje, male težine i dobrog oblika, ne cijepaju se, ljušte se i lome, glatka površina dodiruje udobno i mekano, podržavajući vas dugogodišnja usluga ktop dekoracija poklona dekoracija klatna lopta novitet poklon 8. Višenamjenski : više od rustikalnih sobnih i vanjskih sadilica, ovo je jednostavno rješenje za skladištenje četkica za šminkanje, losiona, toaletnih potrepština, posuđa za kuvanje, elektrika ili bilo čega što treba čuvati.Sa jedinstvenim značenjem, korpa za cvijeće simbolizira sreću i simbolizira ljubav. Idealan poklon : odličan poklon i predmeti za uspomenu, pogodni za maturu, banket, zabave i druge posebne događaje. Ova korpa za cvjetnice savršen je ukras za vašu ceremoniju vjenčanja, dodajte čaroliju svom vjenčanju i učinite svoje vjenčanje romantičnim i poetičnim. Specifikacija : Vrsta Artikla : Korpa Za Cvijeće Setmaterijal : Tkanina Težina : Cca. 287g / 10.1 oz Color : Brown Basket veličina : cca. 13x12cm / 5, 1x4, 7in Pillow veličina : cca. 17x17cm / 6, 7x6, 7svrha : da se pripremite za svoje savršeno vjenčanje, da preduzmete najsvetiji i najromantičniji posao. Pogodno za razne teme vjenčanja, vjenčanja u zatvorenom i na otvorenom, vjenčanja na plaži. Prelepe bele korpe za cveće su za devojčicu da ih koristi na venčanju. Pomoći vam da pripremite pravi prolaz za vaše vjenčanje.Paket lista : 1 x cvijet Basket1 x Pillow Note : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

U svojstva

Item Type:
Flower Basket Set
Material:
Fabric
Weight:
Approx. 287g / 10.1oz
Color:
Brown
Basket Size:
Approx. 13x12cm / 5.1x4.7in
Pillow Size:
Approx. 17x17cm / 6.7x6.7in
Purpose:
To prepare for your perfect wedding, to undertake the most sacred and romantic errand. Suitable for various wedding themes, indoor and outdoor weddings, beach weddings. The beautiful white flower baskets are for the little girl to use at the wedding. Help you prepare a real aisle for your wedding.
Package List:
1 x Flower Basket1 x Pillow
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Proizvodi u kategoriji