• Newbie
Houdeos TIRE INMATOR Prijenosni kompresor zraka, zračna pumpa za gume za automobile sa digitalnim displejom, LED svjetlo, automatsko isključivanje funkcije, pogodno za automobile, motocikle, bicikle, kuglice, kajake itd.

Houdeos TIRE INMATOR Prijenosni kompresor zraka, zračna pumpa za gume za automobile sa digitalnim displejom, LED svjetlo, automatsko

KM 16.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pritisnite tipku "M" za prebacivanje pritiska PSI, bar, k Pa, kg / cm². Kada se postigne unaprijed postavljeni pritisak, naduvavanje guma automatski će se isključiti. Inflator gume sadrži svijetlu, dugotrajnu LED svjetlu koja se lako koristi čak i u mraku, tako da možete lako napuniti svoje gume za automobile noću, sa Flash i SOS modovima. 【Brzo naduvanje i jednostavno rukovanje】 Samo unaprijed postavite željeni pritisak u gumama na digitalnom LED ekranu i brzo će napuhati gumu u željeni pritisak. Efikasniji od bežičnih naduvača. 【Brzo naduvanje i jednostavno rukovanje】 Samo unaprijed postavite željeni pritisak u gumama na digitalnom LED ekranu i brzo će napuhati gumu u željeni pritisak.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji