• Newbie
Dealpeak ručni pumpa za automobile za automobile Prijenosni zaslon za gume LCD ekran sa USB utikačem za bicikle za automobile

Dealpeak ručni pumpa za automobile za automobile Prijenosni zaslon za gume LCD ekran sa USB utikačem za bicikle za automobile

KM 12.70
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Inteligentni digitalni displej bežični pumpa za punjenje zraka na ploči ima inteligentnu numeričku kontrolu i tehnologiju punjenja i zaustavljanja, sa CE certifikatom. LCD ekran, veliki LCD ekran Digitalni prikaz pritiska u gumama Digitalni prikaz može brzo pročitati prikazanu vrijednost. Postoje prevremena rasvjeta, unaprijed postavljeni tlak u gumama, automatsko punjenje i zaustavljanje, digitalna kontrola ekrana i druge funkcije.Višenamjenski, pumpe za gume savršene su za napuhavanje guma za automobile, motocikle i biciklističke gume i napuhavanje živih plutača, sportskih kuglica, čamaca za naduvavanje i ostale uređaje za napuhavanje. Ugrađena litijumska baterija izbjegava nevolju povlačenja kabla za napajanje, a podijeljena baterija je zgodna za korisnike da nose prilikom punjenja. 1 I Maksimalna snaga : 120 W Radni napon : DC12 V Maksimalna struja : 10 A Protok na naduvavanje : > 40l / min Domaćin težina : cca. Inteligentni digitalni displej Bežični pumpa za punjenje zraka na ploči ima inteligentnu numeričku kontrolu i tehnologiju punjenja i zaustavljanja, sa CE certifikatom. Ugrađena litijumska baterija izbjegava nevolju povlačenja kabla za napajanje, a zasebna baterija je prikladna za korisnike da se nose prilikom punjenja. 22 LB Kapacitet baterije : 2000 m Ah (uključuje) Vrijeme punjenja : 5- 6 sati Opis proizvoda : Inteligentna digitalna displeja bežična pumpa za bežičnu automobil ima inteligentnu numeričku kontrolu i tehnologiju punjenja i zaustavljanja i zaustavljanja i zaustavljaju se certifikaciju. LCD ekran, veliki LCD displej podloge tlaka u gumama Digitalni displej može brzo pročitati prikazanu vrijednost. Postoje prevremena rasvjeta, unaprijed postavljeni tlak u gumama, automatsko punjenje i zaustavljanje, digitalna kontrola ekrana i druge funkcije. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno novi Tip predmeta : Guma Inflator Materijal : ABS plastična boja : kao slike prikazane veličine : cca. Inteligentni digitalni displej Bežični pumpa za punjenje zraka na ploči ima inteligentnu numeričku kontrolu i tehnologiju punjenja i zaustavljanja, sa CE certifikatom. Postoje rasvjete u hitnim slučajevima, unaprijed postavljeni tlak u gumama, automatsko punjenje i zaustavljanje, digitalna kontrola ekrana i druge funkcije. Ugrađena litijumska baterija izbjegava nevolju povlačenja kabla za napajanje, a zasebna baterija je pogodna za korisnike da se nose prilikom punjenja. Napomena : Ovaj proizvod nije pogodan za velike gume za kamione, paket, uključujući listu paketa : n n3 x zračni penis n1 x cijev na naduvavanje n1 x montaža zračne pumpe n1 x USB punjenje kabela n1 x baza. Višenamjenski, pumpe za gume savršene su za napuhavanje guma za automobile, motocikle i biciklističke gume i napuhavanje živih plutača, sportskih kuglica, čamaca za naduvavanje i ostale uređaje za napuhavanje.

U svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tire Inflator
Material:
ABS Plastic
Color:
As Pictures Shown
Size:
Approx. 20. 5 x 18cm/ 8. 1 x 7. 1in
Maximum Power:
120W
Working Voltage:
DC12V
Maximum Current:
10A
Inflatable Flow:
> 40l/ min
Host Weight:
Approx. 1000g/ 0. 22lb
Battery Capacity:
2000 mAh ( Include )
Charging Time:
5- 6 Hours
Product Description:
Intelligent digital display wireless car air pump has intelligent numerical control and a piece of charging and stopping technology, and has ce certification. :
The built- in lithium battery avoids the trouble of pulling the power cord, and the split battery is convenient for users to carry when charging. :
Note:
This product not suitable for large truck tires, :

Proizvodi u kategoriji